Малки френски тайни за красота

Скъпи приятели, представяме ви нов уникален продукт от ACADEMIE:

Huile Merveilleuse - Чудодейно масло за тяло, лице и коса 100мл.

Флуидно и бързо абсорбиращо, това сухо масло с многопосочно действие и универсално приложение поддръжа хидратацията, подхранва, връща красотата на косите и младостта и свежестта на кожата само с един жест. Има невероятен възбуждащ женствен аромат: едновременно сладък и копринено нежен. Мигновено прави кожата гладка като коприна, косите ви пищни, гъвкави и блестящи...!

 

Каква наслада за сетивата! Ще Ви споделим и 3 малки тайни за красота свързани с него:

  • Тайна за красота 1

Нанесете върху цялото тяло от коприненото масло с нежни поглаждащи движения. Обърнете специално внимание на деколтето, ръцете, лактите и дланите, за да ги хидратирате, тонизирате и за гладко като коприна тяло. Кожата е подхранена и мека. Добавете няколко капки във ваната вечер или смесете с балсама за тяло след душ, за повече релакс и съблазнителен аромат.

  • Тайна за красота 2 

Всяка сутрин редовно нанансяйте по няколко капки чудодейно копронено масло директно на чистата кожа на лицето за експресно разкрасяване. За по-дълбок подхранващ ефект, вечер смесете 2-3 капки в дланта на ръката с нощен крем колкто лешник, след това нанесете на лицето и шията до пълно поемане.

  • Тайна за красота 3

Поставете 5-6 капки копринено масло между дланите на ръцете, разтрийте ги и леко пригладете крайчетата на косата между тях - придава блясък, финиш и божестевн аромат. За подхранване добавете няколко капки към вашата маска за коса, оставете да действа под шапка 10 минути и отмийте с арганов шампоан. За гланц нанесете с длани няколко капки от маслото на крайчетата на влажната коса преди сушене със сешоар или по дължините на изсушената вече коса, преди оформяне с преса или маша.

Други козметични продукти от ACADEMIE, може да видите тук>>

Терапии ACADEMIE, може да видите тук>>