ACTIVE’AGE Maria Galland

Новата линия продукти Maria Galland - ACTIVE'AGE е вече при нас!

Тя представлява цялостна грижа за активиране красотата на зрялата кожа, показваща промени предизвикани от напредването на възрастта и вреди от външната околна среда.

"С напредването на възрастта, от особена важност е ефективното комбиниране на продукти за грижа за кожата и терапии с няколко ежедневни навици, които ще допринесат за удължаване на женското здраве."

Проф. Др. мед. Bernd Kleine-Gunk

С възрастта кожата става все по-тънка, по-бледа и полупрозрачна. Промените в съединителната тъкан водят до намаляване нейната здравина и еластичност. Появяват се пигментни петна, тя може да стане суха.

Какво се случва с жените в тази фаза от живота им: мъдростта, баланса и самочувствието им взема превес! И за да бъде активирана красотата на зрялата кожа, ще представим най-иновативната линия продукти ACTIVE'AGE от Maria Galland!

Зрелите жени трябва да открият своята страст, да бъдат освободени, да оставят отпечатък върху бъдещето!

ACTIVE'AGE в Студио Релакс-С.Б.

 

Те поддържат активен начин на живот: наслаждават се на живота, те са социално активни и са в крак с последните тенденции. Затова и се нуждаят от професионален съвет и ефективна грижа, за да посрещнат променящите се нужди на кожата, особено те са свързани с хормоните. Повече от всякога те се нуждаят от експретиза!

Терапиите ACTIVE'AGE вижте тук>>

За да посрещнат този нов етап от живота, Maria Galland създаде линията ACTIVE'AGE!

  • ДА  на професионалната експертиза!
  • ДА  на положителния подход към стареенето!
  • ДА  на активната грижа за кожата и специална програма за красота!

Продукти, които съдържат едни от НАЙ-ИНОВАТИВНИТЕ СЪСТАВКИ:

  • ПЕПТИДИ - активират възстановителните процеси, изглаждат бръчките, стагят и стимулират растежа.
  • СТВОЛОВИ КЛЕТКИ - стимулират оптималната функция на клетките, лесно проникват в кожата, подсилват естествените функции на кожата.
  • АНТИ-ЗАМЪРСЯВАЩ КОМПЛЕКС - APC комплекса пази кожата от замърсяванията на околната среда, тежки метали, подобрява бариерните функции на кожата, стимулира продукцията на свободни мастни киселини, серамиди и епидермални протеини.