CooLifting – уникална терапия за подмладяване

CooLifting – уникална терапия за подмладяване

Иновативна, ефикасна, резултатна, качествена и бърза.Само за пет минути отнемате десет години от лицето си.

Концепция:

Coolifting-Relax2

 

 

Козметичния пистолет CooLifting „изстрелва“ под високо налягане и много ниска температура върху тъканите на лицето силна струя въглероден диоксид, комбиниран с висока концентрация на атомизиран активен серум с хиалурон. Тази апликация води до:

 

 

 

 

  • Ррязко подобряване на микроциркулацията.
  • Под влияние на шоковото крио въздействие съдовете се свиват и разширяват;
  • Изчиства се застоя в капилярите;
  • Нахлува кислород;
  • Подобрява се храненето във всяка клетка.

Комбинацията от крио ефект и високо налягане провокира дълбоко проникване на активните съставки на специалния патентован серум CooLifting до дермата и многократно увеличава техния ефект.

Термичния шок стимулира базалните тъкани, които в нормално състояние са с температура 36 градуса C. Внезапното понижаване на температурата води  до дълбока и мигновена защитна реакция, изразяваща се в активиране синтеза на нов колаген и еластин.

Процедурата CooLifting има двоен ефект:

*Незабавен ефект: (лифтинг) изглажда кожата, елиминира повърхностните бръчки и редуцира дълбоките.

*Дълготраен (подмладяване) стимулира синтеза на колаген, еластин, активира естествената регенерация на кожата, подобрява текстурата и качеството и.

Ефект на хирургичен лифтинг и траен ботокс.

Това е удивителна, ефикасна и бърза лифтинг терапия с тотална промяна и видимо преобразяване. Препоръчва се курс от четири поредни процедури – по една седмично.За поддържане на резултата по една процедура месечно.