Скъпоценно масло за лице

Thalion Huile Précieuse

С богатата си концентрация на хранителни растителни масла, този продукт е идеалното решение за всички сухи и дехидратирани кожи. В основата на тази анти-ейдж грижа са Crithmum maritimum, Sea Everlasting и морски хранителни микроелементи, които регенерират и съживяват кожата. Подхранва и подобрява бариерната функция. Съдържа: Crithmum maritimum (маслен екстракт) - многогодишно растение от вида сенникоцветни. Отглежда се по крайбрежието на Бретан. Семената му са богати на полиненаситени мастни киселини (Омега-6), които са от съществено значение за функцията на кожната бариера. За хидратация и оптимална еластичност. Phytosqualane - Изключителна съвместимост с липидите в кожата. Себума на кожата се състои от 25% сквалан. Придава на кожата кадифено докосване. Защитава от свободните радикали; Sea Everlasting (маслен екстракт) - Укрепва стените на капилярите и намалява пропускливостта им, като по този начин ограничава възпалението. Има лечебно и възстановяващо действие.

Неутрализира свободните радикали, предпазва клетките от липидна пероксидация и кожата от фотостареене; Rice bran oil - Маслото от оризови трици е емолиент и има подобна функция на тази на себума. Тя допринася за хидратиране на кожата. Наличието на гама-оризанол предоставя анти-оксидантни и защитни свойства. Има изключителен преструктуриращ и омекотяващ ефект. В състава влиза тиолеинова киселина, незаменими мастни киселини, витамин Е, което прави това масло особено подходящо за зряла кожа. Vitamin E - Бори се срещу свободните радикали. Противовъзпалително действие. Подобрява способността на кожата да задържа вода. Преструктурира. Съдържа: Laminaria (маслен екстракт) - Кафяво макро-водорас. Нейната липидна фракция е малко, но с много високо качество, тъй като тя се състои главно от мононенаситени мастни киселини: олеинова киселина, полиненаситени мастни киселини и витамин А; Provitamin A - Стимулира обновяването на клетките и увеличава дебелината на епидермиса. Регулира и стимулира базалния слой. Бори се срещу атрофия на съединителната тъкан.

Инструкции за употреба:

Нанасяйте сутрин и/или вечер върху лицето и шията, като избягвате зоната около очите. Затоплете 5 капки в дланите на ръката си и нанесете с леки движения. Нанесете след крема THALION, който използвате.