Нова Aнти-ейдж хармонизираща терапия от Collin

Двойна програма: Успокояване + Анти ейдж

БИО-целулозна успокояваща маска

Ултра успокояваща иновативна професионална терапия, създадена за чувствителни и реагиращи кожи, с маска от ново поколение, с иновативна мембрана и мигновено успокояващо действие. Защитаващи активни съставки за възстановяване и комфорт за увредената кожа. Анти-ейдж програма за възстановяване и регенериране на кожата в 3 стъпки.
1. Нежно клетъчно обновяване с нежен Ензимен Ексфолиращ Гел
Ултра-нежен иновативен пилинг, внимателно ексфолира мъртвите клетки и стимулира клетъчното обновяване. Не съдържа абразивни частици, а ензимни агенти, пилингът е специално формулиран да пасне на чувствителните и реагиращи кожи. Формулата му е обогатена с подхранващи и омекотяващи активни съставки за маскимален комфорт. Иновативната му гел-кремообразна текстура се втечнява и нежно почиства кожата от всички нечистотии. Клетъчното дишане се стимулира, а кожата е мека и сияеща.
2. Интензивно Успокояващ скулптуриращ масаж с новия Защитен Успокояващ балсам за допълнително успокояване и комфорт на кожата.
3. Успокояваща маска
Био-целулозна маска, напоена в интензивно успокояващ серум
Не дразни и не провокира чувствителност, тази маска има висока толерантност и предлага отлична био-съвместимост с кожата. Лека и тънка, тя перфектно пасва на чувствителните кожи. Нежната ѝ заглаждаща текстура обвива лицето за ефект “втора кожа”. Иновативна структура: Тази целулозна мембрана е най-леката и тънка, благодарение на уникалната ѝ 3D структура, организирана да пасва идеално на всяка кожа. Спомага за по-добро и ефективно абсорбиране на активните съставки в сравнение с всички останали целулози от растителен произхода.
Най-леката и тънка мембрана с изключително висока концентрация на хидратиращи и защитаващи активни съставки за интензивно възстановяване на увредени кожи. Има анти-ейдж и успокояващо действие. Хиалуронова киселина: позната заради мощните си хидратиращи свойства, дава комфорт и повишава еласточността на чувствителната кожа. Екстракт от сладка папрат: анти-оксидантни свойства. Алантоин, Алое Вера и протеин от соя: омекотяващи и успокояващи свойства.