Хидратация

 

ACADEMIE MICELLAR CLEANSING WATER
ДЕМАКИАНТ-ТОНИК

Чудодейна Мицеларна Вода  250 мл.

micellar_cleansing_water
Ефикасно почиства и отстранява грима, даже водоустойчивия грим.

Първата резултатна стъпка за здрава и красива кожа. Формула „без вода” за почистване и тонизиране на лицето и очите. Не съдържа колоранти и не дразни очите.

7 % експертни активни съставки: Полиол 5% Хидратира незабавно.Деликатно почистваш, агент 2%Отстранява грима и мъртвите клетки, почиства порите. Не съдържа агресивни агенти.
ДИАГНОЗА:
За всеки тип кожа. При изискване за комплексен продукт и почистване без вода.
ПРЕДПИСАНИЕ:
Нанася се сутрин и вечер с напоен с тоника памучен тампон лицето, шията и очите. След това се нанася подходящ за кожата крем. Не измивайте!

 

ACADEMIE MOISTURIZING SERUM
HYALURONIC ACID
ХИАЛОРОНОВ СЕРУМ

Хидратиращ Филтър 30 мл.
moisturizing_serum30ml
Моментално освежава лицето. Незабавно запълва и трайно изглажда бръчките. Дълбоко и интензивно хидратира даже най – сухата кожа.
Кожата трайно е напомпана с влага и дава усещане за плътност.

ДИАГНОЗА:
При дехидратирана кожа с видими бръчици и фини линии, при загуба на еластичност и блясък, срещу действието свободните радикали при пушачи и при често излагане на силно слънце или солариум, при чувство на дискомфорт.

ПРЕДПИСАНИЕ:
Нанася се сутрин и вечер с нежни потупващи движения с възглавничките на пръстчетата преди подходящия крем за типа кожа. Идеален за стресирана и дехидратирана кожа. Използвайте 1 опаковка от серума 1-2 пъти годишно при смяна на сезона или всеки път когато почувствате кожата суха и не комфортна.

ACADEMIE MOISTURIZING CREAM
HYALURONIC ACID
ХИАЛУРОНОВ КРЕМ

Мощен генератор на Влага 50мл.

moisurizing_cream50ml.Непрекъснато генерира влага и поддържа водния баланс. Лицето е сочно и гладко като мрамор, бръчиците са запълнени. Кожата е еластична, нежна и мека, Възвръща моментално равномерния тен.

Ниско молекулна хиалуронова киселина 0.4% Високо молекулна хиалуронова киселина 0.4% Осмопротективен овлажнител 3% Хидратиращо масло Шеа 1%; Масло Макадамия 1%; Векторизирани оризови серамиди 3% помагат за поддържането на водния баланс и възстановяват защитната бариера на епидермиса

ДИАГНОЗА:
При дехидратирана кожа, при загуба на еластичност и дискомфорт, при врязани линии вследствие на пресушаване.

ПРЕДПИСАНИЕ:
Нанася се сутрин и вечер върху лицето, шията и деколтето с нежен масаж. Идеален за ударно хидратиране на кожата и като спешна мярка при загубата на виталитет на кожата. Подходящ при всяка смяна на сезоните и особено в периоди на стрес и преумора.