ТЕРАПИЯ ИНЖЕКЦИЯ НА МЛАДОСТТА BIELENDA

pielegnacja-twarzy-i-dekoltu-bielenda-professional-zabrzeТерапия инжекция на младостта с хиалуронова киселина BIELENDA

Терапия разработена на основата на хиалуронова киселина. Създадена с мисълта за всички жени, които казват твърдо“НЕ“ на пластичната хирургия. Това е новаторски продукт с ексклузивно съчетание на микросфери хиалуронова киселина с уникални натурални съставки. Технологически усъвършенстваният метод позволява да се постигнат впечатляващи резултати.

Това е естествен и безопасен метод за лечение, дори и на най-чувствителна и склонна към алергии кожа! Дерматологично тестван.

МИКРОСФЕРИТЕ с хиалуронова киселина благоприятно влияят на увеличаване обема на горните слоеве на кожата. Получените побиотехнологични процеси молекули са дехидратирани, което улеснява проникването им в горните слоеве на епидермиса, къдетоте увеличават своя обем трикратно. По този начин хиалуроновата киселина запълва бръчките. Микросферите обезпечават на кожата необходимото количество влага, укрепват тъканите, увеличават плътността и изглаждат бръчките.

ДЕЙСТВИЕ

  • Стимулира производството на колаген и еластин;
  • Изглажда повърхността на кожата;
  • Подобрява плътността и еластичността на кожата;
  • Овлажнява и съживява кожата;
  • Придава блясък и сияние;
  • Видим ефект.

Терапията е подходяща за всеки тип кожа, особено за суха кожа, нуждаеща се от регенерация. За кожа с бръчки и мимически линии, в следствие загуба на тегло. За подобряване еластичността на кожата. Препоръчва се и като терапия пред специални събития. Отлично решение!

За да направите консултация или запишете час, натиснете Тук.