Перфектна кожа

ПЕРФЕКТНА КОЖА

Гамата от продукти за перфектна кожа комбинира Витамин С с Векторизиран Микро-Колаген, за да отстрани признаците на умора, заглажда кожата и озарява тена.

serum_7_in_1_collinСерум 7 в 1 за перфектна кожа

Skin Perfecting Serum Acids Vitamin C

 

По-гладка кожа 87% от жените (3)

с Витамин С - за всички типове кожа

Анти-ейдж серум - 30 мл

Вашата кожа е по-гладка, порите са свити, изравнява тена и намалява петната и зачервяванията. Този анти-ейдж серум прави кожата перфектна. Патентованият от Resultime Векторизиран Микро-Колаген е комбиниран с Липозоми на Млечната киселина за изглаждане на контурите на кожата и усъвършенстване на текстурата. Витамин С и светлоотразяващите пигменти изравняват тена с невероятни резултати.

Употреба

Анти-ейдж серумът е подходящ за всички типове кожа. Нанасяйте на лицето сутрин и/или вечер след почистване. Може да се използва самостоятелно или под крем.

 

eye-perfector-serum-collinУсъвършенстващ серум за околоочния контур

Eye Perfector Serum

 

Видимо изсветлени тъмни кръгови 83% от жените

с Витамин С - за всички комбинирана и мазна кожа

Mногофункционален серум - 50мл.

Заглажда, освежава, просветлява. Подходящ за хора, носещи контактни лещи. Стимулира производтсвото на Колаген и Хиалуронова киселина, заглажда микро-релефа на кожата, възстановява и има лифтинг ефект. Подобрява микро-циркулацията и намалява пигментацията на кожата като свива кръвоносните съдове и видимо намалява „торбичките“ под очите. Със силно изсветляващо и изравняващо тена действие.

Употреба

Подходящ за чувствителна кожа и в комбинация с лещи. Нанасяйте сутрин и/или вечер на горния и долния клепач, както и върху бръчките „пачи крак“ с леки заглаждащи, а след това потупващи движения.

 

renewal_creme_collinОбновяващ крем

Renewing cream Vitamin C

 

ефект Сияйна кожа 90% от жените (3)

с Витамин С - за нормална и комбинирана кожа или богата формула за суха кожа

Анти-ейдж енергизиращ крем - 50 мл

 Тенът е равномерен и сияен. Кожата е по-мека, енергизирана и гладка. Този анти-ейдж крем подмладява кожата и я прави сияйна. Витамин С, който спомага за равномерния тен и прави кожата сияйна, е комбиниран с патентования от Resultime Векторизиран Микро-Колаген, който заглажда и намалява бръчките и фините линии. Изключително нежните капсулирани AHA стимулират обновяването на клетките за ефект "Нова кожа".

Употреба

Подходящ за всички кожи. Нанасяйте сутрин и/или вечер на лицето и шията.

ИЗСВЕТЛЯВАНЕ

Продукти на Resultime от серията за ИЗСВЕТЛЯВАНЕ съдържат Ензимен Комплекс за предотвратяване на видимите признаци на фото-стареене: тъмни петна, бръчки и суха кожа.

 

lightening_serum_collinИзсветляващ серум

Lightening Serum

 

Тъмните петна са намалени при 90% от потребителите

с Ензимен Комплекс - за всички типове кожа

Подмладяващ и просветляващ серум - 30мл

 

Концентрат от активни съставки против тъмни петна и неравномерна пигментация, за просветляване на тена и запазване младостта на кожата. Подтиска активираната тирозиназа и предотвратява активирането му за намаляване на производството на меланин. Озарява кожата, изсветлява и изравнява тена. Богат на антиоксиданти и Витамин E. Предотвратява стареенето на кожата и появата на пигментни петна.

Употреба

Нанасяйте сутрин и/или вечер на лицето и шията, преди ежедневният крем. Препоръчва се като интензивен курс поне за месец в комнинация с Изсветляващия крем с Ензимен Комплекс.

 

lightening_creme_collinИзсветляващ крем

Unifying cream

 

Тъмните петна са намалени при 80% от потребителите

с Ензимен Комплекс - за всички типове кожа

Подмладяващ и просветляващ крем - 50мл

 

Освежаващ и анти-ейдж крем за намаляване на пигментацията, просветляване на тена и запазване младостта на кожата. Подтиска активираната тирозиназа и предотвратява активирането му за намаляване на производството на меланин. Озарява кожата, изсветлява и изравнява тена. Има силни регенериращи, подхранващи и защитни свойства.

Употреба

Нанасяйте сутрин и/или вечер на лицето и шията. Препоръчва се като интензивен курс поне за месец в комбинация с Изсветляващия серум с Ензимен Комплекс.