Пилинг

ЕКСФОЛИРАЩИ И ПИЛИНГ ПРОДУКТИ COLLIN

Пилинг продуктите са подценявани, но изключително важни за всяка кожа. Те не само почистват и отстраняват "мъртвите" клетки от повърхността на кожата, но и въздействат върху нивото на хидратация в повърхностните слоеве на епидермиса, заглаждат и просветляват. Повишават значително абсорбцията на кожата и ефективността на всички други продукти. Могат да се използват целогодишно, без видимо излющване, без неприятно усещане и без дискомфорт.

 

Микродермоабразиращ минерален скраб с Витамин С

Microdermabrasion Scrub Collin

micro_scrub_peeling

По-чиста кожа 100% от жените

За всички типове кожа

Почистващ пилинг - 50мл

Eксфолира мъртвите клетки и заглажда кожата, просветлява и ревитализира + Ензимно ексфолиране в дълбочина. Изглаждащ микродермоабразивен скраб, богат на Витамин C и микрочастици от розов Кварц за сияйна и гладка кожа.

Употреба

Микродермоабразиращият скраб е подходящ за комбинирани и мазни кожи. След като почистите лицето, нанесете като маска и оставете ензимите да действат 5 минути. Навлажнете пръстите си и ексфолирайте с леки кръгообразни движения като съобразявате натиска. Измийте и тонизирайте. Продължете с нанасянето на подходяща маска или крем.

 

peel_mask_with_Vitamine_CЕнзимна Пилинг-маска с Витамин С

Peeling Mask Collin

За всички типове кожа

Почистваща пилинг-маска - 50мл

Eксфолира мъртвите клетки, успокоява и заглажда кожата, просветлява и ревитализира. Пилинг-маска с интензивен просветляващ ефект в 1 формула, богата на Витамин C и ексфолиращ ензим за всеки тип кожа, дори и за чувствителната.

Употреба

Ензимната пилинг-маска е подходяща за всеки тип кожа, дори и за най-чувствителната. След като почистите лицето, нанесете като маска и оставете ензимите да действат 10-15 минути. Измийте и тонизирайте. Продължете с нанасянето на подходяща маска или крем. Можете да използвате и на по-тънък слой за 5 минути за експресно освежаване.