Aquabalance

aquabalance_toskani

Терапия Toscani Aquabalance (Аквабаланс)

Toskani Cosmetics предлагат високо ефективни професионални терапии адаптирани за всеки тип кожа

Кога прилагаме тази терапия? Терапия Aquabalance на Toscani Cosmetics e подходяща още при първи появи на бръчици и несъвършенства:

  • Акне
  • Неравен тен
  • Загуба на влага
  • Липса на блясък
  • Уморени очи (тъмни кръгове)
  • Поява на петна

Каква може да постигнем с нея? Бърза ревитализация на кожата, ще имаме гладка и чиста кожа с младежко  излъчване.

Колко терапии са необходими за оптимален ефект? За постигане на най-добри резултати, препоръчваме прилагане на 8 терапии, или 1 път на всеки  2 седмици. Като цяло общия брой процедури е индивидуален и от прогресивното подобрение  на кожата. След приключване на терапиите, препоръчваме да се прави поддържаща процедура на всеки 6 месеца.

Какво включва терапията Aquabalance на Toscani Cosmetics? Процедурата започва с подготовка на кожата. лицето , шията и деколтето се почистват и тонизират със съответните професионални продукти Toscani Cosmetics. Следва фаза химичен пилинг, като се преценява най-подходящият за вас, спрямо нуждите на кожата. Изчаква се действието на пилинга, след което се отстранява и подсушава. Нанася се серум върху лицето, шията и деколтето. Терапията завършва с  анти-ейджинг пилинг маска. Тя се оставя да подейства 15 минути, след което се отстранява. След процедурата задължите лно се нанася протективен защитен крем  TKN SPF 50+ Sun Protection PRO върху третираните зони.

За каква възрастова група е предназначена? Фокусирана е върху възрастова група 20-30 години. Общо казваме начална фаза на фотостареене.

Разгледайте и други терапии на TOSCANI COSMETICS тук >>