Matrix Repair

matrix-repair_toskani

Терапия Matrix Repair (Матрикс Рипеър)

Toskani Cosmetics предлагат високо ефективни професионални терапии адаптирани за всеки тип кожа

Кога прилагаме тази терапия? Терапия Matrix Repair на Toscani Cosmetics e подходяща при видими бръчки, недостиг на влага и кислород. Показателни признаци са:

  • Осезателна загуба на влага
  • Трайна дисхромия и капиляри
  • Възрастови петна
  • Видима кератоза
  • Фиксирани бръчки видими в състояние на релакс

Каква може да постигнем с нея? Ще хидратираме кожата, ще доставим необходимото й количество влага и кислород. Бръчките ще бъдат загладени.

Колко терапии са необходими за оптимален ефект? За постигане на най-добри резултати, препоръчваме прилагане на 8 терапии, които да се правят 1 път на 2 седмици. Разбира се финалния брой терапии е строго индивидуален и зависи от степента на еволюция на третираната кожа. Препоръчваме  поддържаща програма на всеки 3 месеца.

Какво включва терапията Matrix Repair на Toscani Cosmetics? Процедурата започва с подготовка на кожата. Лицето , шията и деколтето се почистват и тонизират със съответните професионални продукти Toscani Cosmetics. Следва фаза химичен пилинг, като се преценява най-подходящият за вас, спрямо нуждите на кожата. Изчаква се действието на пилинга, след което се отстранява и подсушава. Нанася се серум върху лицето, шията и деколтето. Терапията завършва с  анти-ейджинг пилинг маска. Тя се оставя да подейства 15 минути, след което се отстранява. След процедурата задължите лно се нанася протективен защитен крем  TKN SPF 50+ Sun Protection PRO върху третираните зони.

За каква възрастова група е предназначена? Фокусирана е върху възрастова група 30-40 години или напреднал стадий на фотостареене.

Разгледайте и други терапии на TOSCANI COSMETICS тук >>