Подготовка на кожата за летните слънчеви дни!

Всички знаем колко вредни са ултравиолетовите лъчи за нашия организъм – ускоряват процесите на стареене на кожата, увеличават риска от поява на злокачествени образувания, стават причина за алергии. Затова се нуждаем от специална подготовка преди лятото и топлите слънчеви дни. Експертите на THALION са създали точната грижа, концентрирана в 1 ампула - дневно!

Bronz'Age от THALION Institute France е иновативна, висококонцентрирана и оригинална формула, която Ви дава всичко събрано в едно: подготовка на кожата за слънчевите лъчи, предпазва я от стареене и вредни UV лъчи. Bronz'Age е богат на витамини Е, С и лимонови био-авоноиди, като съдържа лесно усвоим ß-каротин, който придава приятен и нежен тен.

Препоръчителен прием: 1 доза дневно (сутрин) чиста или разтворена в чаша вода. Може да се използва преди, по време или след излагане на слънце. Трябва да се разклати добре, преди прием. Да не се използва с други продукти, съдържащи витамин А или ß-каротин. Да не се използва от бременни. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

За маскимална грижа, съветваме да комбинирате с другите слънцезащитни продукти на THALION