Днес отново ще поговорим за чай…

Чай за добро самочувствие и баланс

Чайовете на Thalion

Разработени с изключително внимание и стриктен лабораторен контрол, чайовете на THAL'ION съдържат прецизно количество от избраните съставки.

Отново ще споменем зеления чай, но този път в комбинация с водорасли. Лабораториите на френската марка Thalion са подбрали най-добрите морски водорасли, обединили са ги с традиционно лековити растения, за да осигурят ефективност и удоволствие. Природни, с възхитително нежен и мек вкус , можете да ги пиете по всяко време на деня за добро самочувствие и баланс.

 Детокс и дренажен чай с аромат на лимон

Thalion_Limon_tea

 

Дренажния чай на Thalion съдържа оригинална селекция от водорасли и билки, известни със своите дренажни свойства, които действат в синергия, за да стимулират елиминирането на токсините. Зеленият чай, плодовете на ягода, вишна и череша и дръжките на череша са мощен диуретик. Екстракта от женско биле спомага за елиминиране на токсините. Водораслите Палмариа Палмата и Улва Лактука са богати на минерали и помагат да се възстанови осмотичното равновесие на тялото.

Дренажния билков чай спомага за почистване на тялото от отпадни продукти и възстановява хармоничния силует. Задължително допълнение към програмата за отслабване или антицелулитна програма.

Чай за отслабване с аромат на мента

Thalion_tea_Menta

Изключителен бленд от водорасли и растителни екстракти провокиращи елиминирането на мастните клетки и допринасят за комфорта през целия ден. Водораслите Фукус Везикулозус и Хондрус Криспус изгарят липидите и захарите. Подтискат апетита. Чаят е естествено подправен с екстракт от мента за добър комфорт на стомашно-чревния тракт. Отслабващия чай на Thalion намалява обиколките на талията и корема.

Очаквайте скоро продължение ...