ИМАШ НУЖДА ОТ ЛИФТИНГ? ЗАПОЧНИ С ПОДХОДЯЩ ЗА ТЕБ ГРИМ!

Имаш нужда от лифтинг? Започни с подходящ за теб грим!

Няколко прости съветa за нанасяне на грима могат да направят огромни промени в излъчването ти -  да придадат естествен, непринуден, шик младежки вид.

Специфични цветови гами и озарители могат да направят контура на лицето много по-различен и да постигнете шеметни резултати само с едно нанасяне на четката за грим!

Представяме Ви 3 бързи трика за забележителни резултати.

1.LIFT’UP зоната на очите! 

Областта на очите е най-чувствителната и склонна към първи бръчки част на лицето, която може да бързо да разкрие вашата възраст! От бръчки до фини линии, тъмни кръгове и торбички, очите са първите, които показват признаците на умора. Проследете чистата линия по веждите и подчертайте с молив за очи, за да повдигнете клепачите. Очите ви ще изглеждат естествено и без усилие по-големи и по-широко отворени.

2.LIFT’UP с хайлайтер! 

Използвайте хайлатер за създаване на меки линии и  скриване на несъвършенствата. Просто попийте с пръсти продукта по дъгата на веждите си, под очите, по бузите и над устните за мощен блясък!Какво е хайлайтер?

С негова помощ скривате пигментни петна, тъмни кръгове и торбички под очите, правите тена на лицето равен, а кожата ви изглежда по-млада и жизнена. Освен това този продукт има способността да подхранва и хидратира кожата, като по този начин я заздравява. Идеята на хайлатъра е да нанесе корекции по лицето – затова се поставя и само в определени зони, а не по цялото лице.

3.LIFT’UP за перфектен контур!

Добавете брознираща пудра и руж върху скулите за допълнително скулптуриране. Изсечените скули на бузите могат да направят лицето да изглежда оптически по-слабо, по-изваяно и да правят тена ви мигновено по-млад.

 

Кликни за да изгледаш как точно да направиш перфектния грим, за видимо по-свеж и млад вид на кожата!