Как да се грижим за кожата си в натовареното ни ежедневие?

Как да се грижим за кожата си в натовареното ни ежедневие?

Студио Relax – SB представя няколко решения на Academie:

Много процедури за домашна грижа изглеждат трудоемки и не са удобни за динамичния начин на живот, на работещите жени. Освен това е трудно да се постигне грижа срещу замърсяването от околната среда. Продуктите за грижа за кожата на Academie са насочени към екологичните проблеми на една развита страна, като се адаптират към променящите се нужди на съвременната жена. Открийте най-доброто от анти-полушън грижата за кожата, която не я утежнява, но върши работата, която никоя друга марка не може!

История на марката

Нейните скромни корени започват във Франция през 1890 г. като семейна компания. Тя е държала високо уважавани салони за красота и лицензирани терапевти и е вярвала в продажбата на продукти за красота само чрез тези канали. Оттогава много изследвания и разработки се случиха, за да помогнат на марката да отговори на променящите се изисквания на пазара за грижа за кожата. Два от техните продукти направиха истинска революция, за да се присъединят към Skincare Supremes в последните награди за красота 2019 на авторитетното списание Beautyinsider .

Най-добрите слънцезащитни продукти - 365 White UV Screen

 грижа за кожата

Лека формула, която е идеална база под грима и остава през целия ден и защитава от силното слънце. Слънцезащитният продукт прониква в порите бързо, без да оставя бял оттенък върху вашия грим. Слънцезащитният крем съдържа екстракти от пъпеш, които са богати на антиоксиданти и са идеални за подмладяване на кожните клетки при суха и уморена кожа. Този продукт за борба със замърсяването на кожата усъвършенства кожата и дори изравнява хиперпигментацията при продължителна употреба.

Слънцезащитният крем притежава обичайните функции за защита от UVA / UVB и SPF от 50 ++. Също така ви предпазва от замърсяване, като създава слой между свободните радикали, които съществуват в атмосферата.  Вътрешното замърсяване е мълчалив убиец. Например оставането на закрито в офис среда може да доведе до увеличаване на порите, потъмняване и неравности на кожата.  Леката на допир текстура преминава гладко над грима, така че да се прилага отново през целия ден.

Най-добрият серум за лице -  Marvellous Formula Treatment Booster

 грижа за кожата

Съвременната грижа за кожата се стреми да бъде естествена, но ефективна. Academie вярва в подход, който използва естествени съставки с модерна технология за максимално проникване. Този серум за лице съдържа над 57 активни съставки, от които 60% са естествени. Аминокиселините в серума подпомагат естествените свойства на повърхността на кожата за активиране на естествени функции като подобряване на кръвообращението и производството на колаген.

Серумът веднага изглажда и повдига кожата. Ежедневната употреба ще доведе до по-светъл тен и по-малко фини линии и бръчки. Този бустер серум е перфектният ежедневен продукт за грижа за кожата, който работи с вашите ежедневни грижи за кожата.

Anti- Pollution спрей

Специално създаден ЩИТ В ГРАДСКА СРЕДА, който предпазва кожата от замърсители в дома и от атмосферата. Помага в борбата срещу свободните радикали.

Тази фина мъгла също УСПОКОЯВА И ОВЛАЖНЯВА кожата. Също така е отличен фиксатор на грима.

 грижа за кожата

Всеки, който го е използвал споделя, че има ТЕКСТУРЕН "Geox® ЕФЕКТ"!
Текстура толкова фина, че се абсорбира веднага.

Anti- Pollution спреят дава втори ефект на кожата, благодарение на незабележим и защитен филм, който позволява на кожата да диша и предотвратява залепването на замърсяващи частици!

ИЗРАБОТЕН ПО ПОРЪЧКА градски щит!

По материали на Beautyinsider Singapore