ЛИНИЯ ULTIMBOOSТ – Енергия и стимулиране на клетките

ЛИНИЯ ULTIMBOOSТ

Енергия и стимулиране на клетките

 

Какво са бустерите?

Бустерите са иновативна  „стимулираща технология”,  която засилва  ефекта от последващо нанесените продукти и гарантира оптимално усвояване на активните съставки в кожата.Фокусирайки се към специфичния начин на живот дават решение за временните нужди на кожата.

Препоръчват се за 28 дни, 2 пъти дневно по пет капки.

ЛИНИЯ ULTIMBOOSТ001 ULTIMBOOST  HYDRATATION

96% Бустер индекс:  Хидратация

Съдържа  четири вида молекули на хиалуронова киселина за незабавна и дълготрайна хидратация.Планински кристал с основни минерали и микроелементи за здрав, сияен вид.Бустер екстракт от ябълка за защита на клетките ит UV лъчите и за еластичност на кожата.Екстракт от стебло на черен оман за стимулиране на естествената регенерация на кожата.

 

 

ЛИНИЯ ULTIMBOOSТ002 ULTIMBOOST PURETE

92% Бустер индекс:  Чиста кожа

Веднага освежава кожата и матира тена, благодарение на активната формула, която съдържа екстракт от цвят на лотос с нежен ексфолиращ ефект за по сияен вид  на кожата,екстракт от хайвер от лайм с избелващ и изглждащ ефект, за равномерен тен, смола от див шам фъстък за пречистване на порите и намаляване на несъвършенствата и перфектен копринен завършък.

 

 

ЛИНИЯ ULTIMBOOSТ003 ULTIMBOOST  REGENERATION

93% Бустер индекс:  Регенерация

Моментално омекотява и разкрасява кожата благодарение на  активните съставки: екстракт от стволови клетки от най-скъпото масло за регенерация, аргановото масло и специален  Royal пептид; хидрокомплекс и масло от морски зърнастец за укрепване и защита от свободните радикали.

 

 

 

ЛИНИЯ ULTIMBOOSТ004 ULTIMBOOST  ECLAT RADIANCE

72% Бустер индекс: Енергия и стягане

Това е бустер енергийна напитка за кожата.Веднага се презарежда и сияе.Активни съставки: 24 каратово злато за повече блясък, незабавна хидратация и срещу признаците на умора.Екстракт от захарно просо за здрава, по-плътна кожа и за изглаждане на бръчки.

 

 

 

ЛИНИЯ ULTIMBOOSТ005 ULTIMBOOST TENSEUR

73% Бустер индекс: Лифтинг

Съдържа пудра от диаманти, която полира микрирелефа на кожата и е гаранция за видим, стягащ ефект.Екстракт от швейцарско  ледено грозде с подмладяващ ефект за по-стегната и гладка кожа.Незабавно подобрение на тонуса на кожата.

 

 

 

ЛИНИЯ ULTIMBOOSТ006 ULTIMBOOST  UNIFORMITE

79% Бустер индекс:  Сияен тен

Екстракт от перла осигорява интензивна грижа, изглажда и успокоява кожата.Екстракт от бял божур и грах се грижат за равномерния и сияен тен, а кресонът и липозомен соев комплекс намаляват пигментните петна и предотвратяват тяхното образуване.

 

 

 

Приложение на  бустерите: сутрин и вечер нанасяйте по 5 капки за период от 28 дни преди да приложите серум и крем върху лицето, шията и деколтето.