Есента – време за пилинги!

Есента е специален период за красотата на нашата кожа - тя е сезон, през който е необходимо да положим специални, възстановителни грижи за нея с цел регенерация или възстановяване. Когато лято си замине и загубим своя бронзов загар, започваме да забелязваме и негативните последствия на слънчевите лъчи - повехнал тен, петънца тук-там, запушени пори и пъпчици, ситни бръчки, които сякаш са се увеличили още повече, а дълбоките такива са станали още по-дълбоки…

Как да им противодействаме?

За щастие има специални процедури, с които може да решим проблема на всеки тип кожа и това са пилингите!
Освен следите на топлите летни дни, пилинга е средство за забавяне признаците на стареене на кожата. С възрастта процесите на делене и отлющване на клетките от епидермиса се забавят, а кожа загрубява. Един от методите за справяне с тези проблеми са именно пилингите – като средство за излющване на мъртвите клетки от роговия слой и стимулация на деленето на нови клетки в епидермиса.

Един подходящ вид пилинги са GREEN PEEL® или оригиналните билкови пилинги на Д-р Schrammek.

В зависимост от вида кожа и нейните специфични проблеми могат да бъдат направени 3 различни типа терапии:

GREEN PEEL® Фреш
GREEN PEEL® Енерджи
GREEN PEEL® Класик

Как протича процедурата?

Започва се със задълбочен анализ на кожата, след което се нанася специална Green peel маска. Процедурата протича със специални масажни движения, които водят до увеличаване на кръвообращението и притока на кислород, хранителни вещества, и видимо обновяване на кожата. В зависимост от текстурата на кожата, започва нейното излющване в рамките на 2-5 дни, през което време тя се възстановява със специални продукти на Dr. Schrammek. След 5 дни се прави втора терапия в салона, след която в рамките на месец трябва да се използва ежедневно слънцезащитен крем.

Вреден ли е този вид пилинг?

Методът е напълно безопасен - медицински, биологичен, разработен изключително от естествени растителни съставки, които успешно са доказали своята ефективност в световен мащаб. Използва се комплекс от растителни активни съставки, в който отделните компоненти работят заедно, за да се постигнат желаните цели на лечението.
GREEN PEEL® не съдържа химически или други вредни субстанции или синтетични пийлинг съставки.

Процедурите с пилинги могат да бъдат съчетани с използване на силно хидратиращи кремове в този сезон и зимата,подхранващи и укрепващи маски както и други подсилващи кожата вещества.

За консултации и записване: 

Телефон: 0887 522 834,
E-mail: relax.bekirova@gmail.com