РИТУАЛ DETOX със сусамово масло

Как да се подготвим за студените дни - аюрведа и детокс през зимата

За да има баланс в тялото ни  през зимата, следва да обърнем специално внимание на този красив, но взискателен сезон от годината.

Според Аюрведа той е сух, груб, хаотичен, хладен. През него преобладава въздушната енергия и тя може да предизвика дисбаланс.

Денят е по-кратък, светлината по-малко и като че ли все по-често ни спохождат състояния на депресия. За да компенсираме тези моменти, както й оплакванията от сухота на кожата, скованост на мускулите и ставите, изтощена коса и нокти,  следва да противодействаме, като използваме топлината, влагата и мазнината.

Затова ще Ви запознаем с една много различна терапия  - РИТУАЛ  DETOX  със сусамово масло за прекрасно настроение, тяло без болки, блестяща кожа, лъскава коса и здрави нокти, масаж със сусамово олио.

То е високо ценено в козметиката, неизменна добавка в много козметични продукти. Част от неговите ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА са:

  • подобряване на кръвообращението;
  • разкрасяване на ноктите и косата;
  • дарява жените над 45+ с фитоестрогени.

Слави се с МОЩНО ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО и АНТИБАКТЕРИАЛНО ДЕЙСТВИЕ, благодарение на линоловата киселина, която съдържа.

С нашето предложение – РИТУАЛ  DETOX  със сусамово масло се надяваме, че ще избегнете всички тези неудобства.

Сусамовото масло е богато на витамин Е, фосфор, калций  и магнезий.

Наричат го еликсир и е използвано в продължение на хиляди години при лекуването на различни заболявания, както и за подхранването на кожата и косата.

Сусамовото масло подобрява цялостно кръвообращението и спомага за детоксикацията организма. Способността му да прониква в дълбочина и неговите ценни елементи благоприятстват цялостното възстановяване и релаксиране.

susamova-terapia-studio-relaxsb

Гарантираме Ви прекрасно настроение, тяло без болки, блестяща кожа, лъскава коса и здрави нокти. Подарете си това прекрасно преживяване!