Терапия ПРЕВЪЗХОДНА МЛАДОСТ за ОЧИТЕ от MARIA GALLAND PARIS

Терапия  ПРЕВЪЗХОДНА МЛАДОСТ за ОЧИТЕ

EYE MOMENTUM от MARIA GALLAND PARIS

Терапия  ПРЕВЪЗХОДНА МЛАДОСТ за ОЧИТЕ (EYE MOMENTUM) от MARIA GALLAND PARIS е терапия посветена на деликатната зона около очите, която намалява белезите на умора и стареене.

Терапията започва с релаксиращ масаж, последван от първоначално почистване с нежно мляко и матиращ лосион. Продължаваме със 100% ръчен дрениращ и релаксиращ масаж около зоната на очите. След масажа ще поставим специална маска върху зоната на очите. Докато маската действа ще направим масаж на скалпа. След 10-15 мин.ще отстраним маската, за да се насладите на сияйна, гладка, енергизирана и свежа зона на околоочния контур, а от огледалото ще ви се усмихват“ две хубави очи“!

Терапия  ПРЕВЪЗХОДНА МЛАДОСТ за ОЧИТЕИмаме 2 хидратиращи серума, специално формулирани за деликатната зона на околоочния контур.

Radiance околоочния контур намалява подпухналостта и тъмните кръгове, като подпомага дренажа и микроциркулацията на околоочния контур и клепачите. Изглажда фините линии и хидратира в дълбочина най-деликатната зона на лицето.

Очен контур против стареене намалява и забавя появата на вече образувани бръчки и мимически линии, предотвратява загубата на твърдост и осигурява цялостен подмладяващ ефект.

Заповядайте на консултация при нас, за да обсъдим кой от тях подхожда най-добре на вашия тип кожа.