Какви процедури за лице са подходящи през зимата?

 

Скъпи приЯТЕЛИ, ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ процедури за лице, КОИТО са подходящи през зимата

1. TIME OF RITUAL ОТ DIBI MILANO

Това е терапия, която  се грижи за психо-физичното състояние на клиентката, заедно с красотата, но в същото време е обогатена с емоция. Различно усещане към тялото, душата, емоцията. Time of Ritual – линия, богата на функционални активни съставки, гарантираща ефикасност, въздействие и предизвикваща емоция.

Повече за терапията Time of Ritual от DIBI Milano вижте тук

 

 

 

2.Терапия PRO CELLULAR 365 ОТ DIBI MILANO

PRO CELLULAR 365 е първата професионална дермобиотична терапия за регенерация и възстановяване на дермалния матрикс. За всеки тип кожа – включително чувствителна по природа, крехка и сенсибилизирана от възрастта или в резултат на инвазивни естетични намеси /преди и след филъри, мезотерапия, мезоконци, радиочестотен лифтинг.

Повече за терапията PRO CELLULAR 365 от DIBI Milano вижте тук

3.Терапия от MARIA GALLAND Paris - Маската Modelant

Това е една невероятна терапия, която съчетава в себе си техниката „мозайка“. Това е серия от различни продукти, които се нанасят по различните зони на кожата, според специфичните нужди в момента. Самата Maria Galland не вярва, че има две еднакви жени, с идентични нужди, именно заради това тя въвежда тази техника.

Повече за терапията от Maria Galland Paris - маска Modelant вижте тук

 

 

4.ТЕРАПИЯ КОКУН от MARIA GALLAND Paris

Изключително комфортна ТЕРАПИЯ КОКУН - MARIA GALLAND за всички видове кожа. Красотата е съживена с пашкул от нежно затоплена пяна. Кожата се чувствува като нова. Терапията съчетава най-съвременните високо технологични продукти с перфектен АНТИСТРЕС ЕФЕКТ.Всяка стъпка от процедурата е придружена от стимулиращ масаж. Зареждате се с нова енергия, релаксирате и бивате напълно обгрижени.

→Повече за терапията Кокун от Maria Galland Paris -  вижте тук

 

5.EКСПЕРТНА ТЕРАПИЯ МИКРОДЕРМОАБРАЗИО ЛИЦЕ И РЪЦЕ от АCADEMIE
Първа стъпка към млада и красива кожа.Ускорява клетъчното обновяване и видимо подмладява. Дава моментален блясък и тонус на кожата. Подходяща за всеки тип кожа.
→Повече за Експертната терапия микродермабразио лице и ръце от Academie - вижте тук

 

 

6.EКСПЕРТНА ТЕРАПИЯ ГЛОБАЛНО АНТИ – СТАРЕЕНЕ И ЛИФТИНГ от АCADEMIE

Подходяща за всеки тип кожа 35+ при врязани бръчки, липса на тонус и за моментален виталитет.Изглажда бръчките и ремоделира овала. Двойна маска и двоен моделаж по запазена методика на Academie преобразяват лицето като след оперативен лифтинг.

→Повече за Експертната терапия глобално анти-стареене и лифтинг от Academie - вижте тук

 

7. 3 в 1 Tройна корективна терапия от АCADEMIE

Тя нежно почиства и отстранява замърсяванията по кожата, ще премахне мъртвите клетки и ще почисти порите.  Терапията има хидратиращ  и предпазващ от стареене ефект. Кожата ще бъде видимо успокоена, петната - изсветлени, а тенът - равен!

→Повече за Tройна корективна терапия от Academie - вижте тук

 

 

8. ТЕРАПИЯ FILLER CODE ОТ DIBI – МИЛАНО

FILLER CODE

Запълваща бръчките 3D професионална терапия, работеща и въздействаща в унисон със съвременните тенденции на козметологията. Терапията поддържа правилната архитектура на лицето, като запазва неговото естествено изражение, автентичност и излъчване.Поредна доза красота – ще заглаждаме, ще запълваме, ще лифтираме. Новата формула козметичен филър е на лице.

→Повече за Терапия Filler Code от DIBI Milano - вижте тук