SOS чувствителна кожа: Открийте Hypo-Sensible от Academie Paris

SOS чувствителна кожа: Открийте Hypo-Sensible от Academie Paris

 

Все по-често се случва един от двама души да съобщава, че имат чувствителна кожа: дифузно зачервяване, раздразнение, загрята и реактивна кожа, която се чувства опъната.

За да успокои тази чувствителна, нетолерантен тип кожа или в търсене на универсални формули, изследователските екипи на Academie Paris създадоха линията HIPO-SESIBLE. Концентрирана в съставки от естествен произход тази линия интензивно успокоява епидермиса, намалява чувствителността на реактивната кожа благодарение на иновативните формули за комбиниране на ефикасност и оптимална поносимост.

Основна съставка - ПОРЦЕЛАНОВО ЦВЕТЕ

Интелигентен активен агент, богат на биопептиди от нектар, от тичинките на порцеланово цвете.

Патентованата съставка ECOBIOTIS e нектаробиота от най-ново поколение пречистен цветен нектар, балансиращ микробиома на кожата.

Порцелановото цвете произхожда от Източна Азиа. В неговите нежни звездовидни цветчета биотехнолозите откриха пептиди възстановяващи бариерната функция на кожата. Нарекоха процеса  НЕКТАРОБИОТИКА.

 

 

ХИПО-СЕНЗИБЪЛ КОМПЛЕКС: ПОРЦЕЛАНОВОТО ЦВЕТЕ, КОМБИНИРАНО С 3 АКТИВНИ СЪСТАВКИ

*Масло от Камелия – тайната за красотата на гейшите. Богато на наситени мастни киселини (Омега 3-6-9) и антиоксиданти.

Подхранва, регенерира и усилва протекцията на кожата. Хидратира и заличава малките бръчици. Молекулярната му структура и тегло са много близки до естествения себум, което предопределя лесната му усвояемост.

Богато на растителен колаген и сквален, които допринасят за свеж вид на кожата. Има високо съдържание на подмладяващи кожата витамини, като вит. Е – бустер за производство на нов колаген, напомпва и уплътнява кожата, вит. А, минерали, като цинк и магнезий.

ТЕЧНО ЗЛАТО ЗА НАШАТА КОЖА!

*Масло от манго – изключително богато на наситени мастни киселини, стероли и полифеноли. Това го прави мощен антиоксидант с омекотяващи и протективни свойства.

*Екстракт от цветовете на бъз. Отличава се със своето успокояващо и противовъзпалително действие. Засилва бариерната функция на епидермиса, стабилизира липидния слой, а богатството на рутин предпазва от зачервяване.

Линията продукти за домашна грижа включва продукти за нежно почистване, успокояващ и възстановяващият крем, крем хипосенсибал универсал, липопротект подхранващ балсам и успокояваща маска комфорт+