Новини от MARIA GALLAND

Новини от MARIA GALLAND

Oбновената линия ACTIVE’AGE e вече в България! Линия ACTIVE’AGE е иновативна разработка на швейцарски учени за активиране на младостта на зрялата кожа и забавяне на процесите на остаряване, причинени от хормонални промени.

Формулата на всеки продукт включва безпрецедентния комплекс от активни съставки:

*3 вида растителни стволови клетки

*3 вида пептиди от ново поколение

*високоефективни съставки, насочени към активиране на клетъчното подмладяване

Maria Galland ACTIVE’AGEОбновената терапия ACTIVE’AGE незабавно изпълва кожата отвътре навън, съчетавайки ефективността на професионалните продукти и мануалната техника на масаж. Деликатния лимфен дренаж, последван от моделиращ масаж и дълбоки изглаждащи движения водят до видими резултати. Терапията е подкрепена от нова алгинатна маска с комплекс от активни съставки за ефективно забавяне на всички признаци на хормонално стареене. Вградените ценни масла активират младостта и красотата на зрялата кожа. Увеличава плътността за 75 минути.

 

 

Линията ACTIVE’AGE включва три уникални продукта за домашна грижа:

*Луксозен крем ACTIVE’AGE 760 е абсолютен фаворит на хиляди жени по целия свят. Кремът съдържа три вида пептиди (тютюневи листа, артишок и трипептид), които забавят хормоналното стареене на кожата и разрушаването на колагеновите и еластинови влакна. Три вида растителни стволови клетки от (боб, листа на домат и малина) се явяват като биостимуланти за жизненост и енергия. Витамин B3 успокоява чувствителността и лющенето на кожата, намалява силата на пигментацията, подобрява еластичността на кожата.

*COMFORT CREAM ACTIVE’AGE 761  е дългоочкваната Новост от MARIA GALLAND! Той е аналог на бестселъра 760, но с подобрен възстановяващ комлекс (съдържа слънчогледово, сусамово масло от жожоба), които осигуряват оптимално подхранване и хидратация на кожата.Предназначен е за дамите, чиято кожа става по- суха, по-чувствителна, по-тънка по време на менопаузата.

*ACTIVE’AGE SERUM 740 е интензивен продукт за изравняване на всички признаци на хормонално стареене и засилване на борбата с бръчките. Запазва красотата и младостта на зрялата кожа, създава видим ефект на укрепване на тъканите.

Maria Galland ACTIVE’AGE