МАДАМ МАРИЯ ГАЛАНД

МАДАМ МАРИЯ ГАЛАНД

През 1962г. Мадам Мария Галанд създава революционна за времето си бизнес концепция, която съчетава балетно студио с кабини за козметични терапии.

Нейната идея е да предложи на своите клиенти глобален подход към красотата.

В сърцето на своето студио Мадам Мария Галанд разработва уникална терапия и техники за масаж, истинска хореография от жестове върху кожата. Чувствени движения, които обгръщат и повдигат овала, успокояват и разкриват автентичната красота на всяка жена.

Козметиците, обучавани по метода на Мария Галанд в продължение на 60 години, днес са негови посланици и увековечават неговата идея. Надарени с несравнимо усещане за допир, те вливат тази синергия със своите “златни ръце“ и даряват младост и красота.

Коя е Мария Галанд?

Рожденото й име е Колет Пиере.

Родителите й имат големи планове за нейното бъдеще, но тя, има мечта! Тя иска да бъде звезда! Тя иска да бъде балерина. Срещу волята на баща си, Колет се записва в конкурса “Мис Париж Красота”, избирайки псевдоним и става Мис Париж за 1960 година!

Така се ражда легендата Мария Галанд Париж!

Мария Галанд дължи своята елегантност, стойка, отношение и жизненост на балета и танца. Тя е убедена, че ДВИЖЕНИЕТО ВЪЗВИСЯВА и ОЖИВЯВА, а ЕНЕРГИЯТА РАЗКРИВА КРАСОТАТА.

Мария Галанд иска да запази своята красота и ИНДИВИДУАЛНАТА КРАСОТА на ВСЯКА ЖЕНА! Тя е решена да намери тайната на вечната красота.

Мария Галанд става предприемач през 1962 г. Взискателна към себе си, добронамерена към другите, жена на действието, нейното медицинско призвание я отвежда до козметиката.

Нейният научен ум пронизва целия й подход, като  комбинира продукти с козметична грижа в уникално лечение.

Мария Галанд ангажира и си сътрудничи с учени от всички области: дерматолози, химици, но също така и психолози и философи. Нейното търсене на истината за красотата е съвместно и постоянно в движение.

Но също така нейната любов към жените, нейните клиенти, които тя нарича свои „пациенти“, е това, което движи нейните иновации.

Всяка жена е уникална и носи в себе си енергия, която трябва да бъде разкрита и процъфтяваща.