Каква е тайната на несравнимата ефективност, на луксозната линия MILLE?

Каква е тайната на несравнимата ефективност, на луксозната линия MILLE?

Бял Трюфел+Злато+Пептиди+Клетъчен Активатор - СЪРЦЕТО на TOP C MG комплекс

В цялата гама на линия MILLE, на MARIA GALLAND PARIS е вложена мистериозната съставка TOP-C Koмплекс. Това е високотехнологичен биокомплекс, разработен от екип швейцарски учени, за да запази дълголетието на кожните клетки и красотата на кожата.

ТOP-C Комплекс включва:

*24К Злато

*Бял Трюфел

*Пептиди

*Клетъчен Активатор

Звучи луксозно, скъпо! Това е факт! Линия MILLE MG се обръща към своите почитателки с „Добре Дошли“ в света на съвършения лукс. Терапията е адресирана до успялата жена с висок стандарт и високи изисквания, до жената, която иска да инвестира в себе си и иска да получи най-високо качество.

Mille-Бял трюфелТрюфел -най-редкият и скъп деликатес за кожата.

Съдържа висока концентрация на аминокиселини, минерали, микроелементи и захари, които влияят на обменните процеси в кожата. Стимулира производството на колаген и еластин. Поддържа оптимално ниво на хидратация.

Mille Злато24К Злато - Колоидното злато е енергия, жизненост и обновяване на клетките. Изключителен лукс и блясък. Кожата е по-здрава и по-млада. Има антиоксидантно действие. Възстановява защитните свойства на епидермиса.

Златото е изключителен катализатор, който засилва действието на другите компоненти.

Mille ПептидиПептиди – късоверижни аминокиселини, които проникват в по-дълбоките слоеве, събуждат синтеза на колаген, укрепват кожната бариера. Забавят образуването на бръчки и предотвратяват увисването на кожата. Възвръщат плътността и еластичността. Нормализират процесите, отговорни за поддържането на оптимална хидратация.

Mille Клетъчен активаторКлетъчен активатор – копонент от естествен произход, който поддържа дължината на теломера и следователно забавя всички процеси свързани с остаряването. Разработен е въз основа на медицинско откритие, което печели Нобелова награда през 2009г.

 

Mille ПерлаЕкстракт от перла – фино смлян перлен прах, с много минерали, цинк, магнезий, желязо и повече от 20 аминокиселини.

 

 

Кожата не просто изглежда млада, но придобива качествата и характеристиката на младостта.