Продукти за домашна грижа на луксозната линия MILLE

Продукти за домашна грижа на луксозната линия MILLE

toaletno mljako Mille

Тоалетно мляко 1000 MILLE

Лека, но в същото време богата млечна текстура. Съдържа TOP C комплекс, пептиди от дърво моринга, екстракт от стволови клетки на ябълка, масло от ливадна пяна, хиалуронова киселина, аргинин, алантоин, златни частици.

Използваме сутрин и вечер за добре почистена, хидратирана и стегната кожа.

Лосион 1000 MILLE

lotion mille

За всички състояния на кожата. Съдържа TOP C комплекс, стволови клетки от ябълка, хиалуронова киселина, златни частици за блясък и лукс върху кожата.. Може да се нанася директно с ръце. Да се разклати преди употреба.

Серум 1000 MILLE

Face_1000_serum_milleБързо навлиза в кожата. Подходящ и за комбинирана кожа,редуцира бръчиците, изглажда, регенерира и хидратира.в състава на този елексир за красота влиза разбира се TOP C комплекс, стволови клетки от ябълка,комплекс от екстракти на цветя – божур, лотос,водна лилия,метличина, пасифлора.Успокоява и хидратира кожата, забавя всички процеси свързани със стареенето.Може да се използва и самостоятелно.Копринено усещане за гладка, здрава кожа без следи от умора.

 Крем1000MILLEFace_1000_creme_mille

Луксозна формула за неустоими резултати.Освен патентования  ТОP C комплекс, който включва  комплекс от трюфел, 24 каратово злато, пептиди, клетъчен активатор имаме и екстракт от благородна черна роза с антиоксидантно действие, екстракт от черен хайвер.Екстракт от див фъстък ще намали размера на порите, ще успокои възпаленията, липозоми от соя ще намалят силата на възрастовата пигментация и ще създадат равномерен тен. Аромата на крема е фин и деликатен, даряващ усещане за лукс и класа.

Mille-Maria-Galland