Продукти за тяло

ПРОДУКТИ ЗА ТЯЛО

Високо-технологична гама продукти за тяло с модерни активни съставки във високи концентрации за видим ефект.

hydra_sbodyОтслабващ и Хидратиращ гел-крем

Hydrating Slimming Care | Resultime

Талията намалява средно с -3.5 см (2)

с L-Карнитин и Кофеин - за всички типове кожа

Гел-крем с тройно комбинирано въздействие - 150мл

Модерна формула с изключително приятен аромат доставя несравнимо удоволствие по време на употреба и видимо намалява всички видове целулит и „портокаловата“ кожа. Благоприятства транспортирането на мазнините чрез митохондриите, за да бъдат преобразувани в енергия, допълнително активира липолизата (процес на разграждане на мазнините) в адипоцитите и забавя липогенезата (синтез и съхранение на липиди) като по този начин стимулира разграждането и елиминирането на мазнините. Микро-дренира излишната вода от тъканите и поддържа нивото на хидратация в кожата за оптимален конфорт.

Употреба

Ултра-лек и освежаващ крем с мигновено абсорбиране и много свеж аромат с лека цитрусова нотка. Нанасяйте сутрин и вечер, масажирайки тялото с кръгообразни движения в посока нагоре. Препоръчително е нанасянето да бъде след душ на добре ексфолирана кожа.

 

after_depilation_collinКрем за след епилация

Post-depilation Specific cream | Resultime

По-мека кожа при 95% от потребителите (1)

със Салицилова киселина - за всички типове кожа

Крем за по-мека и гладка кожа - 150мл

Намалява повторния растеж на косъма и омекотява кожата. Подходящ против впити косми. Запазва кожата мека, красива и без окосмяване за по-дълго. Намалява диаметъра и дължината на косъма и забавяне повторния растеж. Защитава, подхранва, регенерира и хидратира чувствителната след епилация кожа.

Употреба

Нанасяйте всеки ден с леки масажни движения върху епилираните участъци в продължение на 28 последователни дни. Препоръчително е нанасянето да бъде след душ на добре ексфолирана кожа.