Почистване

ПОЧИСТВАЩИ И ДЕГРИМИРАЩИ ПРОДУКТИ COLLIN

Гамата от почистващи продукти с Колаген и Хиалуронова киселина почистват, премахват грима и поддържат кожата млада.

collin_mwatterМицеларна почистваща вода с Хиалуронова киселина

Micellar Cleansing Water Face and Eyes

 По-комфортна кожа 100% от жените (1)
Мицеларна почистваща вода - 200мл
Кожата Ви е успокоена и еластична без следи от грим. 4 в 1 лосион за отстраняване на грим от лицето и очите, почиства, тонизира и хидратира само с едно движение. Обогатена с Хиалуронова киселина, Мицеларната почистваща вода премахва всяка следа от грим без да навреди на кожата.

Употреба
Мицеларната почистваща вода е без алкохол и е подходяща за всички типове кожа, включително и за чувствителна. Напоете памуче с продукта и почистете лицето и очите. Няма нужда от изплакване.

clean c_collagen

Почистващ крем с колаген

Cleansing Cream Collin

По-комфортна кожа 82% от жените (1)
За всички типове кожа
Анти-ейдж почистващ крем - 150мл
Кожата Ви е идеално чиста, успокоена, еластична и нежна. Този богат анти-ейдж почистващ крем, почиства кожата много нежно. Патентованата му формула, комбинираща Колаген, Еластин и Хиалуронова киселина, запазва младостта на кожата.

Употреба
Анти-ейдж почистващият крем е подходящ за всеки тип кожа. Нанесете сутрин и/или вечер на лицето и шията. Разтрийте с върховете на пръстите си и след това изплакнете с вода.

cleansing-milk_collagenПочистващо мляко с Колаген

Cleansing Milk Collin

По-чиста кожа 100% от жените (1)
За всички типове кожа
Подмладяващо мляко - 200мл
Регенерира, подпълва и хидратира. Обогатено с Колаген и Еластин, напълно отстранява грима и подобрява еластичността и запазва младостта на кожата.

Употреба
Почистващото мляко е без алкохол и е подходящо дори за най-чувствителната кожа, включително околоочония контур. Нанесете сутрин и вечер на лицето и шията. Разтрийте с върховете на пръстите си и след това изплакнете с вода. Завършете почистването с Универсален Тоник с Колаген.

universal_tonic_collagenУниверсален Тоник с Колаген

Toning Mist Collin

По-свежа кожа 100% от жените (1)

За всички типове кожа
Подмладяващ тоник - 200мл
Регенерира, подпълва и хидратира. Обогатен с Колаген и Витамини (A, E, F & B3), тонизира и довършва почистването на кожата като я прави свежа и мека. Универсалният тоник е без алкохол и е подходящ дори за най-чувствителната кожа, включително околоочония контур. Нанесете сутрин и вечер на лицето и шията с помощта на памучни тампони след Почистващото мляко.