Подхранване и успокояване

ПОДХРАНВАНЕ

creme_lipide_collinЛипиден подхранващ крем

Lipid-Replenishing Cream

По-подхранена кожа 95% от жените (2)

с Omega 3-6-7-9 - за суха до много суха кожа

Анти-ейдж подхранващ крем - 50мл

Кожните липиди са дълбоко подхранени и защитени. Този липиден подхранващ крем за лице използва уникална комбинация от капсулирани Omega 3,6,7 и 9 за успокояване на сухата кожа. Биомиметичен Липиден и Амино Киселинен Комплекс спомагат за подобряването на качеството на съединителната междуклетъчна тъкан и за укрепване на бариерната функция на кожата. Експертната формула е допълнена с патентования от Resultime Векторизиран Микро-Колаген за активиране младостта на кожата.

Употреба

Липидният подхранващ крем е подходящ за суха до много суха кожа. Нанасяйте сутрин и/или вечер на лицето и шията.

 

УСПОКОЯВАНЕ

Гамата успокояващи продукти се грижи за най-чувствителната и реагираща кожа като я успокоява, намалява зачервяванията, усещането за опъване и парене и повишава прага й на толерантност като по този начин прави кожата по-устойчива на бъдещи дразнения. Освен това просуктите имат и подмладяващо действие.

 

sos_serum_collinSOS Успокояващ серум

SOS Redness Serum

 

По-малко реактивна кожа 90% от потребителите

с Магнезий - за чувствителна и силно реагираща кожа

Подмладяващ и успокояващ серум - 30мл

Интензивен успокояващ серум за облекчаване на червени петна и дразнене. Ограничва възпаленията, намалява появата на зачервявания и подсилва защитните механизми на кожата, ограничава освобождаването на възпалителни медиатори в кожната тъкани, предпазва клетъчната ДНК. Стимулира синтеза на Колаген и Хиалуронова киселина. Мощен овлажнител, от съществено значение за епидермалната регенерация.

Употреба

Нанасяйте сутрин и/или вечер върху лицето и шията преди Успокояващия крем.

 

creme_calming_collinУспокояващ крем

Calming Cream

По-успокоена кожа 90% от потребителите

с Магнезий - за чувствителна и силно реагираща кожа

Подмладяващ и успокояващ крем - 50мл

Подмладяващият крем за чувствителна кожа успокоява от повърхността на кожата до центъра на епидермалните клетки. Успокоява, намалява зачервяванията и ограничва възпаленията. Предпазва клетъчната ДНК, и подсилва защитните механизми на кожата, ограничава освобождаването на възпалителни медиатори в кожната тъкани, повишава прага на чувствителност на кожата и има действие против свободните радикали и антиоксидантни свойства. Реактивира клетъчния метаболизъм и стимулира клетъчната и тъканната регенерация.

Употреба

Нанасяйте сутрин и/или вечер на лицето и шията.