FILLER CODE – продукти за домашна грижа

DIBI Milano FILLER CODE “Miracle“ Filler Cream 24 часа

Чудодеен крем, ефект "филър".  Запълващ крем за всякакъв тип бръчки : дълбоки , повърхностни , мимически . Съдържа TS ензимен протектор, удължаващ жизнения цикъл на клетките, предизвиква прилив на кислород и преструктурира екстрацелуларния матрикс.

Резултати: Заглажда видимо бръчките, за по‐ еластична и изпълнена с енергия кожа

Начин на приложение: Нанесете на чиста кожа на лицето, шията и деколтето. Използвайте вложения апликатор.

А.  Фиксирайте с върха на пръстите, кожата в зоната на слепоочията, от страната на която ще приложите масажа.

Б . С другата ръка вземете апликатора, с нежен допир придвижвайте от центъра на лицето към периферията по посока отгоре надолу, от челото към брадичката. Преминете към спирални движения, като използвате сферичката на апликатора, накрая опишете линии с лопатката на апликатора.

В . Повторете движенията за зоната на шията и деколтето.

 

DIBI Milano FILLER CODE Absolute Filler Treatment

Съвършена филър ампула обогатена с Peptide 5, прави бръчките незабележими. За по‐плътна и гладка кожа на цялото лице. Моментален ефект на тонизиране и чудесна основа за грим.

Начин на приложение: Нанесете на лицето, зоната около очите, шията и деколтето сутрин или вечер преди да използвате Miracle FILLER CREAM 24 часа. Съхранявайте на недостъпни за децата места. Този продукт, не е предназначен за вътрешен прием или инжекции.

 

DIBI Milano FILLER CODE Sublime eye & lip contour filler

Филър крем за зоната на очите и устните Грижа с ефект „ретуш“, която моделира експресията на мимиките в зоната на очите и устните. Придава сияйно излъчване и блясък, благодарение на хромо – сфери, коригира дълбочината на бръчките с моментален оптичен ефект. Обогатен с активни съставки облекчаващи подпухването, тъмните кръгове и признаците на умора.

Начин на приложение: Нанесете на чиста кожа сутрин и вечер с нежни движения.