Маска Modelant

C_Maria_Galland_Masque_ModelantМаската Modelant вече още по-добра, с невероятните есенции на красотата от Maria Galland Paris!

Това е една невероятна терапия! И какво по-добро от това да опитатe любимата си процедура, но обновена, свежа и по-ефективна.

За Вас дами, които не познавате луксозната френска козметична марка Мария Галанд е полезно да знаете, че още преди 60 години чаровната французойка е била решена да съхрани красотата и младостта на майка си чрез продукти и уникална терапия, които се грижат по необикновен, индивидуален начин за кожата на жената. Самата Maria Galland не вярва, че има две еднакви жени, с идентични нужди. Поради това тя въвежда техниката „мозайка“, която днес се прилага в козметичните салони по цял свят. Това е серия от различни продукти, които се нанасят по различните зони на кожата, според специфичните нужди в момента. Тази пролет, Мария Галанд представи на своите клиенти в България ексклузивните нови 7 есенции на красотата, които са разработени като допълнение към продуктите на марката. Предлагат се както в различните терапии на френската марка, така и за продажба, в оригинална кутия с индивидуална рецепта за ползване.

MASQUE MODELANT Maria Galland

Започва с разгримиращ продукт за очите (Двуфазен лосион за почистване на очите №65А), който премахва грима  с 3 лесни, фини движения.

Следва почистване (Богат почистващ крем №63) и на останалата част от лицето, шията и деколтето, по време на които усещате специфичните движения за терапиите на Мария Галанд, които допринасят за цялостен релакс на тялото.

После тонизиращия лосион (Копринен мек лосион №64), който нанасяме на ръка, затоплен и приятен. Тази техника е специфична, когато искате съставките на продукта да се активират върху кожата Ви.

Следва нежна ексфолиация (Нежен пийлинг №41) – една нужна процедура след зимния сезон. И разбира се маска №2 ! (Нежна почистваща маска).

На финала нанасяме на лицето почистващ лосион (Матиращ лосион №62), който подготвя идеално кожата за мозайката от есенции.

Есенция 007, ХИАЛУРОНАТ, е копринено лек около очен гел за блестящи очи, който дава моментално усещане за освежаване в зоната около очите. Този продукт е задължителен при тази терапия.

Останалите есенции се подбират спрямо индивидуалните Ви нужди. Когато Т-зона е с по-широки пори и неравности, се подбира есенцията СРЕБРО с номер 005, която почиства зоната и работи над дребните дефекти като пъпчици и замърсявания. Усеща се страхотен аромат, който ти прошепва, че ще повториш тази терапия… Зоната на шията и деколтето се оказа зона, на която по принцип не се обръща особено голямо внимание. За там подбираме есенцията БЯЛ ТРЮФЕЛ (004), която ще превърне тена Ви в „сияен и свеж“. Това е есенция за интензивна хидратация на кожата и усещането е изключително. За останалата част от лицето използваме есенция за ревитализация и обновяване на изтощена кожа – а именно – ЗЛАТО, с номер 006. Мозайката е вече завършена.

Идва ред на мозайката от кремове. За зоната около очите и на устните поставихме крем №93, поради богатата текстура и бърз ефект за около очния контур. На шия/деколте нанасяме крем , който е за силна регенерация и е признат като лечебна грижа от водещи дерматолози във Франция. За цялото лице нанасяме неповторимия крем №5, който Maria Galland нарича по този начин, като признание към легендата Коко Шанел. Този продукт съдържа мощни подхранващи активни съставки, които изглаждат кожата и, и придават еластичност, и гъвкавост. Маска , е една от трите моделиращи маски, която е с ефект интензивна хидратация. Нанася се на зони, като постепенно се надгражда и като усещане е с много мека, но плътна текстура. Маската се затопля сама до около 41 градуса (това е температурата на водата, с която ние жените си взимаме душ). Затоплянето спомага на коктейла от есенции и кремове да проникнат дълбоко в кожата, с което ефекта от терапията се засилва… Не след дълго маската започна да изстива, а ефекта на лицето е леко приятно стягане. Това е и лифтинг ефекта на тази „жива маска“, което я прави незаменима и любима на много жени.

Маската се отстранява след около 17 минути, изключително лесно – нужно е само да се усмихнеш и да затвориш очи… И тогава виждаш лицето си – същото, но по-различно и по-младо. Отвътре, маската е „карта”, с която професионалистите буквално „прочитат“ всяко несъвършенство по лицето ни. А отвън – това сте вие. Ето, това съм аз - Oui, c´est moi!