Подмладяваща линия за лице

thalion-thalion-algolift-rides

Подмладяваща линия за лице

Серия ALGOLIFT

БРЪЧКИ

 

Sérum Hyaluron-2 Correction Rides

Хиалурон -2 Серум за корекция на бръчки

Определение

Подгответе кожата за бъдещето, с този подмладяващ концентрат, който неутрализира факторите, причиняващи хронологично стареене. Комплекс CPA, в съчетание с екстракт ThalassoOligo® с морска вода и високо съдържание на минерали и микроелементи, доставят активните си подмладяващи съставки дълбоко в епидермиса, за да възстановят първоначалните промени в кожата. Подобният на ботокс ефект, релаксира чертите и изглажда мимическите линии.

Действие

Противодейства на стареенето на кожата като изглажда бръчките и се бори със загубата на блясък.В резултат ден след ден лицето се възстановява и запазва младежкия си вид.

Тип на кожата

Кожа с бръчки и линии

Препоръки за използване

Нанесете сутрин и вечер върху почистено лице и шия, като избягвате очния контур. За да оптимизирате ефекта, продължете с Алголифт крем по ваш избор.

 

Crème Active 1ères Rides

 Изглаждащ крем против първи бръчки

 Определение

Тази формула съдържа уникалния опит на Thalion, като предприема действия веднага щом се появят първите бръчки и фини линии. Патентованата морска активна съставка Sea Age3A, има тройно действие: укрепва естествената бариера на кожата, предотвратява стареенето и подобрява тонуса. Формулата съдържа водорасли Laminaria, което повишава клетъчния обмен, за да възстанови свежестта на епидермиса. Активната текстура на този крем запазва нивата на хидратация и разкрива ново качество на кожата.

Действие

Предотвратява образуването на първи бръчки и изглажда текстурата на кожата. В резултат бръчките и фините линии са видимо намалени, а кожата е по-гладка и с блестяща красота.

Тип на кожата

Първи бръчки

Препоръки за използване

Нанесете сутрин и вечер върху почистено лице и шия, като избягвате очния контур. За да оптимизирате ефекта, първо прилагайте серум за коригиране на бръчките Hyaluron-2.

 

Crème Haute Correction Rides

Изглаждащ крем против дълбоки бръчки

Определение

Коригиращият крем против бръчки е резултат от наблюдението на Thalion върху изключителната сила на морските водорасли. В съвършена хармония с кожата, този крем разчита на биомеметиката, за да възстанови младежкия вид  на лицето. Патентованата морска активна съставка Sea Age3A, укрепва епидермиса и се бори с преждевременното стареене, а крайбрежното растение Samphirе, повишава обмяната на клетките, за да даде на кожата изцяло ново излъчване. Тази уникална формула стимулира синтеза на колаген и действа върху дълбочината на бръчките, за да ги запълни отвътре.

Действие

Неговата копринена текстура е както ефективна, така и приятна за употреба. Действа като намалява дълбоките бръчки отвътре, релаксира чертите и трайно изглажда и изпълва кожата.

Тип на кожата

Изразени бръчки

Препоръки за използване

Използвайте сутрин и вечер върху почистено лице и шия, като избягвате очния контур. За да оптимизирате ефекта, първо използвайте Серумът за коригиране на бръчки Хиалурон-2.

 

СТЯГАНЕ

 

Sérum Fermeté –Teint Lumineux

Серум стягане и блясък

Определение

Този високо концентриран серум дава на кожата способността да се възстановява и укрепва. В леката текстура се крие мощна формула, която повдига овала и изравнява тена на кожата. 100% бионаличен морски силиций стимулира синтеза на колаген, за да възстанови тонуса на епидермиса и да рескулптурира формата на лицето. Pylawhite®, нашата патентована морска активна съставка, изсветлява тъмните петна и придава сияен тен.

Действие

Възстановява свежестта и сиянието на кожата, бори се с пигментацията и дисхромиите и стимулира блясъка и еластичността.

Тип на кожата

Безжизнена кожа.

Пигментации и/или дисхромия.

Препоръки за използване

Нанесете сутрин и вечер върху почистено лице и шия, като избягвате очния контур. За да оптимизирате ефекта, продължете с Algolift крем по ваш избор.

 

Crème Fermeté –Elasticité & Rebond

Стягащ крем Анти –Гравитация

Определение

Най-новото изобретение на Thalion е възхитителния крем, който осигурява грандиозни резултати за младостта на кожата. Целенасочено противодейства на отпускането, за да се възстанови плътността и добре дефинираните контури на младата кожа.  Съединението Collagenage 72 стимулира синтеза на колаген и еластинови влакна за преструктуриране на дермалната мрежа, докато водораслите Ulva осигуряват истинска подкрепа за кожните слоеве.

Действие

Бори се срещу отпускането на кожата, стяга, преструктурира и придава на кожата еластичност и младежки вид. След само четири седмици кожата е по-стегната и по-еластична. Тя е подсилена и подготвена да издържи на изпитанията на времето; излъчва сияние.

Тип на кожата

Безжизнена и отпусната кожа

Препоръки за използване

Нанесете сутрин и вечер върху почистено лице и шия, като избягвате очния контур. За да оптимизирате ефекта, първо прилагайте Стягащ серум за блясък.

 

Crème Nutri-âge –Densité & Volume

Архитект на кожата

Плътност и обем на кожата

Определение

Този високотехнологичен крем е за взискателни, зрели жени, които искат резултати. Уникалната формула запълва бръчките като инжекция с хиалуронова киселина. Този невероятно ефективен крем компенсира липидните недостатъци в кожата и възстановява обемите на лицето. Комбинацията Collagenage 72 стимулира синтеза на колаген, за да изглади тъканите, докато Palmaria водорасли подобрява твърдостта и еластичността на кожата. Тази безпрецедентна комбинация работи директно върху дермалните влакна, за да предефинира контурите на лицето и да преструктурира архитектурата на кожата.

Действие

Възстановява структурата и обема, скулптурира овала и  подхранва, като компенсира последиците от менопауза (суха кожа и отпускане). В резултат кожата е изпълнена, подхранена, и с повече комфорт.

Тип на кожата

Зряла кожа след менопауза.

Препоръки за използване

Нанесете сутрин и вечер върху почистено лице и шия, като избягвате очния контур. За да оптимизирате ефекта, първо прилагайте Стягащ серум за блясък.