Подмладяване

Masque nutri-comfort Thalion

Подхранваща маска

Определение: Тази божествено освежаваща маска, напоява сухата кожа, изпълва я с влага и ценни хранителни вещества, оставяйки я мека и еластична, с подновен, свеж блясък.

Действие:  Незабавно подхранва, прави кожата мека и блестяща, хидратира и изглажда, усещане за комфорт.

Тип на кожата: подходящ  е за суха и много суха кожа, включително и чувствителната.

Препоръки за използване. Използвайте маската 2 до 3 пъти седмично. Нанесете плътен слой на лицето и шията, като избягвате областта на около очния контур. Оставете да действа за 5 -10 минути. Премахнете  излишъка с кърпичка и нанесете крем.

Cocktail energetique vitamineCocktail energetique vitamine Thalion

Витаминен енергиен коктейл

Определение: Особено ефективен за вяла и уморена кожа, богат на витамини и  морски екстракти, ревитализира кожата за сияен тен.

Действие: Мощен коктейл от витамини, минерали и микроелементи и, който моментално попива в кожата, като я подхранва през целия ден и помага за коригирането и заличаването на появилите се първи признаци на стареене като фини линии и бръчици. Балансира хидро-липидния слой, подобрява защитните функции на кожата и я прави мека, гладка, еластична и блестяща.

Тип на кожата: Подходящ за всеки тип кожа.

Препоръки за използване: нанесете сутрин и вечер върху идеално почистена кожа на лицето и шията. Можете да комбинирате с Крем за блясък и борба със стреса за по-добър резултат.

Crème  lissante anti-age Thalion

Крем подмладяване и стягане-дневен

Определение: кадифен подмладяващ крем, основна съставка на който е морско растение, богато на ферулова киселина – мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали.

Действие: намалява бръчките и изглажда фините линии, прави кожата по-плътна, обновява и защитава. Подобрява еластичността, прави кожата блестяща.

Тип на кожата: Подходящ за всеки тип кожа с налични признаци на стареене  40+.

Препоръки за използване: нанесете сутрин върху идеално почистена кожа на лицето и шията. Можете да комбинирате със Серум подмладяващ експерт.

Crème  jeunesse & fermete Thalion

Подмладяващ крем против бръчки

Определение: Крем с лека текстура, който предлага всички  необходими елементи,  борещи се срещу бръчките и липсата на еластичност. В основата на този крем е комбинацията от витамин А и Е, червени водорасли и морски растения, които доставят всички елементи, необходими за съживяване на кожата.

Действие: морските екстракти имат укрепващо действие, кожата става по-стегната, благодарение на стимулирането на синтеза на колаген и еластин. Ден след ден кожата става все по-гладка и блестяща. Този крем е истински анти-оксидантен щит.

Тип на кожата: Подходящ за кожа над 40 години с видими признаци на стареене.

Препоръки за използване: нанесете вечер,  на почистена кожа на лицето и шията. Можете да комбинирате със Серум подмладяващ експерт.

Serum anti-ageSerum anti-age Thalion

Серум подмладяващ експерт

Определение: лек серум с тройно действие: подмладява, намалява бръчките, оформя овала. В сърцето на този продукт е морски комплекс CPA: богат на антиоксиданти, ефективно се бори с признаците на стареене.

Действие: възстановява еластичността, изглажда, прави кожата по-плътна, изравнява тена, подмладява.

Тип на кожата: Подходящ за всеки тип кожа с налични признаци на стареене  40+.

Препоръки за използване: нанесете сутрин и вечер върху идеално почистена кожа на лицето и шията. Нанесете след това обичайния си крем.

Soin redensifiant lumiereSoin redensifiant lumiere Thalion

Подмладяващ крем с филър ефект

Определение: Плътен подмладяващ крем. Благодарение на рефлекторни пигменти осигурява защитна бариера и прикрива недостатъците на кожата, В основата на формулата е комбинация от морски екстракти, микро-пептиди и хиалуронова киселина, които изглаждат бръчките и фините линии и подобряват стегнатостта на кожата.

Действие: Запълва бръчките, лицето възстановява своя блясък, кожата е по-стегната, плътна и блестяща.

Тип на кожата: Подходящ за всеки тип зряла кожа с дълбоки бръчки и отпуснат овал. Възраст 50+.

Препоръки за използване: нанесете сутрин на идеално почистена кожа на лицето и шията, като избягвате областта на околоочния контур. За оптимални резултати комбинирайте с Подмладяващ серум с филър ефект.

Soin restructurant fermeteSoin restructurant fermete Thalion

Стягащ и възстановяващ крем с филър ефект

Определение: подобрява еластичността на кожата, благодарение на своята лифт система. В основата на неговата формула е комбинация от морски водорасли, микро-пептиди и екстракт от Centella Asiatica, които  изглаждат фините линии и бръчки и подобряват плътността на кожата.

Действие: оформя, ремоделира овала на лицето, регенерира и възстановява. Предпазва от пигментации, изглажда фините линии и бръчки, подобрява плътността на кожата. Кожата възстановява своята еластичност.

Тип на кожата: Подходящ за всеки тип зряла кожа над 50+ с дълбоки бръчки и отпуснат овал и намален тонус.

Препоръки за използване: Нанесете вечер на лицето, шията и деколтето върху идеално почистена кожа, като избягвате областта на околоочния контур. За оптимални резултати, нанесете Подмладяващ  серум с филър ефект.

Serum revelateur jeunesseSerum revelateur jeunesse Thalion

Подмладяващ серум с филър ефект

Определение: Този подмладяващ еликсир осигурява нова млада кожа. В основата на неговата формула е комбинацията от морски екстракти, микро-пептиди и хиалуронова киселина, които  изглаждат фините линии и бръчки и подобряват стегнатостта на кожата, а ензимният комплекс омекотява и нежно изравнява тена.

Действие: подобрява клетъчната регенерация, стимулира основните функции на кожата,  Бръчките са по-малко видими, фините линии са изгладени. Лицето и шията са тонизирани, кадифени и с младежки вид.

Тип на кожата: Подходящ за всеки тип зряла кожа над 50+ с дълбоки бръчки и отпуснат овал и намален тонус.

Препоръки за използване: Нанесете вечер на лицето, шията и деколтето върху идеално почистена кожа, като избягвате областта на околоочния контур. За оптимални резултати, нанесете Подмладяващ  серум с филър ефект.

Serum affinant sculptantSerum affinant sculptant Thalion

Серум за ремоделиране на овала

Определение: Тонизиращ серум, който подобрява стегнатостта на кожата и се бори с признаците на стареене. В основата на тази подмладяваща грижа е екстракт от кафяви водорасли и Центела Азиатика, които извайват овала на лицето и шията и имат подмладяващи функции.

Действие: оформя овала, бори се с отпускането на кожата в зоната на бузите, долната част на лицето и брадичката, подмладява. Стяга и повдига кожата, прави тена равномерен и блестящ.

Тип на кожата: Подходящ за всеки тип зряла кожа с отпуснат овал и видими бръчки.

Препоръки за използване: нанесете сутрин и вечер на идеално почистена кожа на лицето и шията, като избягвате областта на околоочния контур. Нанесете ежедневния си крем.

Masque lift-eclat espressMasque lift-eclat express Thalion

Маска експресен лифтинг

Определение: маска с тройно действие: изглажда фините линии, изсветлява тена, осигурява блясък и по-стегната кожа, благодарение на изключителния комплекс Skin Repulp Cx.

Действие: изглажда фините линии и бръчки. Ден след ден кожата изглежда  все по- гладка и сияйна. Отлична основа за грим, повдига контура, тонизира, подмладява.

Тип на кожата: Подходяща за всеки тип зряла кожа, нуждаеща се от реоформяне на овала и специална подмладяваща грижа.

Препоръки за използване: Нанесете тънък слой, 2 до 3 пъти седмично, сутрин на идеално почистена кожа на лицето и шията. Оставете да действа в продължение на 10 минути, след което отстранете излишъка с кърпичка. Нанесете крема. Може да се ползва като основа за грим, като серум, като маска или като крем.