Почистващи

emulsiaEmulsion Moussante Demaquillante Thalion
Нежен почистващ крем-емулсия

Определение: нова свежа текстура за деликтно почистване на кожата. Този крем осигурява перфектно и нежно почистване на кожата, за тези които предпочитат стимулиращото и освежаващото въздействие на водата.

Действие: нежно елиминира замърсяванията и грима от лицето, запазва оптимално ниво на влага. Кожата е чиста, свежа и блестяща. Неутрализира изсушаващото действие на водата вурху кожата.

Препоръки за използване: сутрин и/или вечер, нанесете върху влажна кожа и шия, като избягвате очния контур. Почистете кожата с леки кръгообразни движения. Изплакнете грижливо с хладка вода.

gelGel Moussant Purete Thalion
Почистваща пяна за лице

Определение: нова свежа текстура за деликтно почистване на кожата. Ултра нежен гел за почистване

Действие: перфектно почиства грима от лицето, нежно елиминира замърсяванията. Ден след ден кожата е чиста, свежа и блестяща.

Тип на кожата: Нормална кожа, склонна към омазняване
Препоръки за използване: сутрин и/или вечер, нанесете върху влажна кожа и шия, като избягвате очния контур. Почистете кожата с леки кръгообразни движения. Изплакнете грижливо с хладка вода.

lait demaquiLait Demaquillant Onctuex Thalion
Кадифено почистващо мляко

Определение: нова свежа текстура за деликтно почистване на кожата.

Действие: перфектно почиства грима от лицето, нежно елиминира замърсяванията. Ден след ден кожата е чиста, свежа и блестяща.

Тип на кожата: подходящо е за всички видове кожа
Препоръки за използване: сутрин и/или вечер, нанесете върху влажна кожа и шия, като избягвате очния контур. Почистете кожата с леки кръгообразни движения. Изплакнете грижливо с хладка вода. Довършете почистването с тоник.

eau demaquiEau Demaquillante Express Thalion
Вода за почистване 3 в 1

Определение: тонизираща вода за почистване на кожата с тройно действие: почиства, тонизира и хидратира

Действие: перфектно почиства грима от лицето и нежно елиминира замърсяванията само с една стъпка. Разкрива блясъка на кожата, благодарение на морските микролементи. Ден след ден кожата е чиста, свежа и блестяща.

Тип на кожата: подходяща е за всички видове кожа. Особено препоръчителна за летния сезон.
Препоръки за използване: сутрин и/или вечер, нанесете върху кожата на лицето, шията и деколтето. Идеална в случай че клиентката използва малко грим, за пътуване през уикенда или почивка, за бързо почистване на кожата по всяко време. Водата е адаптирана за всички типове кожа, включително и за зоната на деликатния очен контур.

demaqui expertDemaquillant Expert Yeaux & Levres Waterproof Thalion
Гел за незабавно почистване на грим от очите

Определение: гелообразен двуфазен продукт за деликатно почистване на очите и устните от грим.

Действие: перфектно почиства грима от очите и устните. Подходящ и за водоустойчив грим. Оригинална двуфазна текстура, която при допир с кожата се превръща в лек и нежен гел. Формулата на продукта е с висока толерантност към очите. Едновременно с почистването осигурява дренажно и успокояващо действие.

Тип на кожата: подходящ е за всички видове кожа.
Препоръки за използване: сутрин и/или вечер, нанесете върху клепачите на очите и устните. Почистете кожата с леки кръгообразни движения. Изплакнете грижливо с хладка вода.

thalion-demaquillant-clarifiant-intensifDemaquillant Clarifiant Intensif Thalion
Мляко за интензивно почистване на кожа с петна

с оригинална формула за интензивно почистване и детоксикация на кожата. Осъществява дълбоко действие и стимулира процесите на избелване на кожата. Ексклузивният морски комплекс Талиуайт Cx осигурява оптимални резултати и помага на кожата да възстанови своя баланс и равномерен тен.

Действие: освобождава кожата от замърсявания. Комбинацията от активни почистващи формули и тонизиращи движения избистря и почиства тена. Ден след ден кожата е по-свежа, по-ясна и по-блестяща.

Тип на кожата: подходящ е за всички видове кожа и за кожа с петна.
Препоръки за използване: Използва се като се редува от време на време с кадифеното почистващо мляко. Нанесете върху суха кожа, като избягвате зоната на очния контур. Масажирайте и извършете „изпомпващи” движения, за да почистите в дълбочина. Изплакнете с чиста хладка вода, когато кремът стане лепкав. Попитайте вашия козметик за програма Талиуайт за по-добър ефект.

tonique confortLotion Tonique Comfort Thalion
Нежен тоник лосион

Определение: този тоник без алкохол освежава, тонизира лицето и перфектно почиства кожата.

Действие: почиства последните следи от грим по кожата. Тонизира и събужда кожата за следващите козметични грижи. Комбинацията от активни почистващи формули и тонизиращи движения освежава и тонизира тена. Ден след ден кожата е по-свежа, по-чиста и по-блестяща.

Тип на кожата: подходящ е за нормална, суха и чувствителна кожа
Препоръки за използване: Използва се сутрин и вечер. Нанесете върху лицето, шията и деколтето с влажен памучен тампон. Използвайте и през деня за освежаване и хидратиране на кожата.

lotion normaLotion Normalisante Thalion
Балансиращ лосион

Определение: чудесен избор за матиране, почистване и освежаване на склонната към омазняване кожа.

Действие: елиминира себума и замърсяванията, които блокират порите. Нормализира себумната секреция още от самото почистване. Дава енергия на епидермиса, благодарение на минералите и микроелементите. Стяга порите. Почиства последните следи от грим по кожата. Тонизира и събужда кожата за следващите козметични грижи. Комбинацията от активни почистващи формули и тонизиращи движения избистря и почиства тена. Ден след ден кожата е по-свежа, по-чиста и по-блестяща.

Тип на кожата: подходящ за комбинирана и мазна кожа
Препоръки за използване: използва се сутрин и вечер след почистване на лицето с пяната за мазна кожа. Нанесете върху лицето, шията и деколтето с влажен памучен тампон.

unifi_eclatLotion Unifiante Eclat Thalion
Лосион за избистряне и блясък на кожата

Определение: освежава и изравнява тена на кожата

Действие: Продукта е под гелообразна форма, който се втечнява върху кожата и почиства остатъците от грим по кожата, тонизира и я подготвя за следващите козметични грижи. Комбинацията от активни почистващи формули и тонизиращи компоненти избистрят тена. Кожата изглежда сияйна и с блясък.

Тип на кожата: подходящ за замърсена кожа, с неравномерен тен или хиперпигментации, както и за пушачи.
Препоръки за използване: използва се сутрин и вечер след избелващия крем за дълбоко почистване. Нанесете върху лицето, шията и деколтето с памучен тампон. Може да се комбинира с продуктите от линия Thaliwhite.

brume marineBrume marine Thalion
Спрей морска вода

Определение: свеж морски спрей, богат на морски растителни екстракти и антиоксиданти.

Действие: благодарение на активните си съставки този спрей защитава кожата от външни агресии и забавя процеса на стареене, поддържа влагата и създава усещане за свежест. Кожата изглежда жизнена и пълна с енергия. Придава блясък.

Тип на кожата: подходящ е за всеки тип кожа.
Препоръки за използване: използва се сутрин и вечер върху почистена кожа, лицето се напръсква от 10 см разстояние.

Mousse exfoliante eclat Thalion

tha_mousse_exfoliantНежен пийлинг за лице

Определение: лека пяна, която нежно ексфолира мъртвите клетки и замърсяванията по кожата.

Действие: идеално съчетание на микро и макро елементи и минерали запазват свежестта и блясъка на тена. Ден след ден кожата е по-свежа, по-ясна и по-блестяща.

Тип на кожата: подходящ е за всеки тип кожа, с изключение на чувствителната.
Препоръки за използване: използва се веднъж или два пъти седмично върху идеално суха и почистена кожа на лицето и шията, като избягвате областта на околоочния контур. Изплакнете с хладка вода и нанесете нежен тоник лосион.

tendre geleeTendre Gelée exfoliante Thalion

Нежен ексфолиращ гел

Определение: свеж гел, който нежно ексфолира кожата

Действие: ултра леки перли от жожоба се разтварят по време на масажа и внимателно отстраняват мъртвите кожни клетки, замърсяванията и грима, стимулират регенерацията на клетките, поддържат влагата и успокояват кожата. Ден след ден кожата е по-свежа, по-чиста и по-сияйна.

Тип на кожата: подходящ е за всеки тип кожа, включително и за чувствителната.
Препоръки за използване: използва се веднъж или два пъти седмично върху идеално почистена кожа на лицето и шията. Вземете малко количество от продукта и ексфолиирайте, като избягвате областта на околоочния контур. Изплакнете с хладка вода и нанесете дневиня си крем.