Избелващи

Lotion Unifiante EclatLotion Unifiante Eclat Thalion

Лосион за избистряне и блясък на кожата

Определение:  освежава и изравнява тена на кожата

Действие: Продукта е под гелообразна форма, който се втечнява върху кожата и почиства остатъците от грим по кожата, тонизира и я подготвя за следващите козметични грижи.  Комбинацията от активни почистващи формули и тонизиращи компоненти избистрят тена. Кожата изглежда сияйна и с блясък.

Тип на кожата: подходящ  за замърсена кожа, с неравномерен тен или хиперпигментации, както и за пушачи.

Препоръки за използване: използва се сутрин и вечер след избелващия крем за дълбоко почистване. Нанесете върху лицето, шията и деколтето с памучен тампон. Може да се комбинира с продуктите от линия Thaliwhite.

Fluide bouclier unifiant jourFluide bouclier unifiant jour Thalion

Избелващ защитен дневен флуид

Определение: Крем с лека текстура, предпазва кожата от пигментация и намалява тъмните петна. Осигурява оптимални резултати, поради изключителния морски комплекс Thaliwhite Cx.

Действие: Защитна мултифункционална грижа, предотвратява пигментацията на кожата, дължаща се на външни фактори, намалява пигментните петна и възстановява ясния цвят на лицето. Има анти-тирозиназа действие. Кожата изглежда по-блестяща и по-сияйна.

Тип на кожата: Подходящ за всеки тип кожа, нуждаеща се от освежаване, съживяване, без блясък или с пигментни петна.

Препоръки за използване: Нанесете сутрин на перфектно почистената кожа на лицето и шията, като избягвате зоната около очите. Този лек крем улеснява прилагането на грим и осигурява дълготраен резултат.

Crème Réparatrice NuitCrème Réparatrice Nuit Thalion

Определение: Възстановяващ избелващ нощен крем с лека и комфортна текстура, който намалява пигментните петна. Изключителният морски комплекс  Thaliwhite Cx: помага на кожата да възстанови своето равновесие.

Действие: Стимулира клетъчното обновяване, за да премахне пигментираните  клетки. Регенерира, реминерализира и успокоява, за да се предотврати образуването на нарушения в пигментацията. Тена се избистря и става равномерен.

Тип на кожата: Подходящ за всеки тип кожа, нуждаеща се от съживяване или от намаляване на пигментните петна.

Препоръки за използване: Нанесете сутрин на перфектно почистената кожа на лицето и шията, като избягвате зоната около очите. Този лек крем улеснява прилагането на грим и осигурява дълготраен резултат.

Programme eclaircissant haute performance 4 etapesProgramme eclaircissant haute performance 4 etapes Thalion

Интензивна избелваща програма в 4 стъпки

Определение: Програма, състояща се от четири серума, предотвратява и коригира пигментните петна по кожата. Нейната иновативна система за освежаване усилва действието на дневната и нощна Thaliwhite Сх грижа.

Действие:

Серум № 1 ексфолира, премахва мъртвите клетки, в които са натрупани окислени меланини.

Серуми №№ 2, 3 и 4 избелват, потискат тирозиназата, предотвратяват образуването на пигментни петна

Цветът на лицето свети. Кожата е светла и гладка.

Тип на кожата: Подходящ за всеки тип кожа с пигментни петна.

Препоръки за използване: Нанасяйте вечер върху лицето в продължение на 28 дни. Четирите серума  трябва да се използват последователно, като всеки един от тях се прилага  в продължение на 7 дни. Започнете програмата за избелване със серум номер 1 и продължете с 2, следван от 3 и завършете с 4. Повторете тази програма  за оптимизиране на ефекта.

Избелващ серум Thalion

Определение: Съответства на серум № 4, т.е. с най- висока концентарция на морско АХА.  Истински  ефективен концентрат. Иновативна система за избелване, която допълва домашната грижа.

Действие: потиска синтеза на меланин, ограничава възпаленията. Тенът е равномерен и блестящ.

Тип на кожата: Подходящ за всеки тип кожа с налични пигментации.

Препоръки за използване: Да се ​​използва според Thaliwhite протокола за лечение. Избягвайте зоната около очите.