OCEAN SEKRETS products

LE CREAM “АРХИТЕКТЪТ”

thalion_LE-CREAM-АРХИТЕКТЪТ

Регенериращ крем, който с меката си копринена текстура осигорява комплексно, мощно действие за несравними резултати в изглаждането на бръчките, стягането на кожата и повдигане на овала. Резултатите са на лице само след четири седмици.

В крема отново откриваме:

  • collagenage72;
  • cell guard hsp;
  • pillawhyte;
  • морски силиций;
  • тройна молекула хиалуронова киселина.

Тук е вградена и lift система за стягане и подобряване на тонуса и еластичността. Микропептиди намаляват до 100% обема на мимическите бръчки.

LE SERUM – Глобален подмладяващ продукт

thalion-LE-SERUM

Базиран на три патентовани активни съставки и 100% дарове от океана, серумът се превръща в продукт, който не само запазва, но и възвръща младостта. Подходящ за всеки тип зряла кожа, той е доказано ефективен в борбата си с причинителите и последиците от стареенето на кожата. Действието на ценните му активни елементи започва веднага след като се нанесе върху епидермиса. Наблюдава се изглаждане на бръчките с ефект „ от вътре - на вън”, укрепване на кожата и изравняване на тена . Това се дължи на патентованата активна съставка collagenage72, която действа в синергия с три молекули хиалуронова киселина и микропептиди, за да влеят в кожата заедно нова жизненост и блясък.

Друга активна съставка е клетъчен страж CELL GUARD HSP също извлечена от червените водорасли Caliblefaris jubata, директно от полимарини , които се намират в клетката на водораслото.

Pillawhyte e водорасло, включено в състава напродуктите, намаляващо синтеза на меланин до 72% и защитаващо кожата от UVA лъчите.