Чувствителна кожа

creme revit thalionCrème revitalisante comfort Thalion

Успокояващ комфортен крем

Определение: Крем с богата текстура, успокоява, подсилва защитата на кожата и я предпазва от преждевременно стареене. В сърцето на формулата е комплекс Олигосорс: концентрат от олигозахариди  от червени водорасли, предпазващ кожата от външни агресии.

Действие: Предотвратява преждевременното стареене на кожата,  защитава, намалява  зачервяванията и отстранява чувството за дискомфорт.   Укрепва имунната система на кожата , регенерира, заздравява, релаксира, стяга.

Тип на кожата: подходящ  е за всеки тип кожа, особено за чувствителната.

Препоръки за използване: нанесете сутрин и вечер върху лицето и шията, върху идеално почистена кожа. За по-добри резултати, комбинирайте с Успокояващ комфортен серум.

serum thalionSerum revitalisant comfort Thalion

Определение: успокояващ и ревитализиращ концентрат. Този серум постепенно намалява чувствителността на кожата и  признаците на стареене. В сърцето на неговата формула е комплекс Олигосорс, концентрат с олигозахариди от червени  водорасли, запазващ кожата от външни агресии.

Действие:  предотвратява преждевременното стареене на кожата в следствие на външни агресивни фактори: вятър, слънце, замърсена околна среда.  S.O.S лечение, което омекотява и успокоява. Подобрява устойчивостта на кожата и допринася за нейното регенериране. Лицето изглежда гладко и кожата е по-малко реактивна към ежедневните дразнители.

Тип на кожата: подходящ  е за всеки тип кожа, особено за чувствителната.

Препоръки за използване: нанесете сутрин и вечер върху лицето и шията, върху идеално почистена кожа. Нанесете след това Крем за перфектна кожа или Успокояващ комфортен крем.

soin unif thalionSoin correcteur unifiant Thalion

Крем за перфектна кожа

Определение: Нежна текстура със зелен оттенък, която прикрива зачервяванията, подсилва кожата и постепенно намалява чувствителността й. В сърцето на неговата формула са Фитозомите, концентрат от олигозахариди от червени  водорасли, който запазва кожата от външни агресии.

Действие:  скрива зачервените участъци от кожата, засилва стените на капилярите, ограничава коперозата, предотвратява преждевременното стареене на кожата, дължащо се на възпаление, възстановява, хидратира, придава блясък на кожата.

Тип на кожата: подходящ  е за чувствителна и/ или кожа с дифузно зачервавяне.

Препоръки за използване: нанесете сутрин върху лицето и шията, върху идеално почистена кожа. Може да се прилага самостоятелно или  след овлажняващ крем, ако е необходимо.

creme dynamisante thalCrème dynamisante éclat Thalion

Крем за блясък и борба със стреса

Определение: Деликатен и копринено гладък, кремът за блясък съживява всяка уморена и девитализирана кожа. В основата на формулата са витамини (A, E, B5) и морски активни съставки, работещи заедно, за да предотвратят появата на първите признаци на стареене.

Действие: намалява признаците на умора, увеличава клетъчното делене, благодарение на интензивна реминерализация, предпазва и предотвратява образуването на бръчки/ първите признаци на възрастта/, кожата възвръща блясъка и блести с красота.

Тип на кожата: Подходящ за жени на възраст над  30 години.

Препоръки за използване: нанесете сутрин и вечер върху идеално почистена кожа на лицето и шията. За по-добър резултат   използвайте заедно с  Витаминен енергиен серум.