Специфични продукти

Jeunesse du recard thalionJeunesse du regard Thalion

Лифтинг крем за очния контур

Определение: Специфична подмладяваща грижа за очния контур, която намалява фините линии и бръчки в тази чувствителна зона. В основата на неговата формула е комбинация от осем морски екстракта, микро-пептиди и хиалуронова киселина.

Действие: Изтрива фините линии и бръчки. Хидратира и подхранва, прави кожата по-еластична, предпазва от преждевременно стареене, ефективно се бори срещу тъмните кръгове и подпухналостта, изглажда деликатния околоочен контур.

Тип на кожата: Подходящ за всеки тип кожа, с видими признаци на стареене.

Препоръки за използване: нанесете сутрин и вечер.

Serum sublimateur regardSerum sublimateur regard Thalion

Серум за блясък на очния контур

Определение: Интензивен концентрат за зоната на околоочния контур. Специалната му формула съдържа 8 морски екстракта, 6 морски растения и рефлекторни пигментни частици, които намаляват  тъмните кръгове и торбички.

Действие: Намалява и изсветлява тъмните кръгове. Прикрива визуално несъвършенствата, дренира и свива кръвоносните съдове, като намалява подуването. Подобрява еластичноста, стяга и изглажда.

Тип на кожата: Подходящ за клиенти с тъмни кръгове и торбички, както и като превенция.

Препоръки за използване: нанесете сутрин и вечер.

Masque revelateur jeunesse yeux&levresMasque revelateur jeunesse yeux & levres Thalion

Лифтинг маска за очния контур

Определение: Маска за очи и устни с двойно действие: Незабавно действие: изглажда фините линии и бръчки. Дългосрочно действие: подобрява еластичността и стегнатостта на кожата. В основата на нейната формула са 8 морски екстракта и морски растения, които съживяват кожата – един истински извор на младостта.

Действие: подмладява, намалява тъмните кръгове и торбички. Попълва бръчките и придава младежки вид на погледа.

Тип на кожата: Подходящ за всеки тип кожа, с видими признаци на стареене.

Препоръки за използване: Прилага се от 2 до 3 пъти на седмица, на очите и устните, след почистване. Оставете да действа в продължение на 10 до 15 минути. Отстранете излишъка с Нежен лосион тоник.