TKN MESOJECT GUN

TKN MESOJECT GUN  - апарат за Трансдермална мезотерапия и Електропорация


TKN MESOJECT GUN  е апарат за мезотерапия без игла, задвижван от технологията Pulse Booster. Иновативна техника за прилагане на мезотерапевтични средства в кожата с максимална ефективност и минимална инвазивност.

Технологията Pulse Booster предоставя мезотерапевтични активи по прецизен и безопасен начин, като излъчва импулси с перфектна квадратна вълна при ниска честота и напрежение за максимална ефективност с нулева инвазивност.

Ползи за кожата

  • Увеличава синтеза на колаген
  • Подобрява микроциркулацията в кожата
  • Стимулира клетъчния метаболизъм
  • Забавя стареенето на клетките
  • Подобрява съединителната тъкан
  • Равномерно приложение на активни вещества в кожата
  • Дълбоко проникване на активни вещества в кожата
  • Видими и ефективни резултати от първата сесия
  • Благоприятства възстановяването на тъканите, предотвратявайки дискомфорта на пациента

Показания:

По-малко инвазивни от техниките за микроиглинг

Ергономична дръжка, иновативен дизайн

Може да се използва за въвеждане на всеки разтвор на мезотерапия TOSKANI в кожата

TKN MesojectGun има две различни глави (MesoHair и MesoSkin), които могат да се използват на множество части на тялото (лице, скалп, ръце, корем, крака и т.н.).

Позволява на козметиците да работят с TOSKANI мезо и да получат отлични резултати

Протоколи и клинични изпитвания, специално разработени за това устройство

TKN Mesoject Gun се използва за активно повишаване на трансдермалната абсорбция на активни коктейли, стимулира метаболизма чрез въвеждане на хранителни вещества в кожата, повишава хидратацията,  намалява бръчките и фините линии, петната и други кожни проблеми.

Иновативен принцип на действие

Патентован персонален микрочип съчетава трансдермална технология и електропорация. При комбинацията на двата метода, по време на апликацията с апарата, се образуват микроканали в роговия слой, което  спомага за навлизането на хранителни вещества, незаменими микроелементи и хиалуронова киселина до базалния слой кожата. Резултатът е  - стимулиране на микроциркулацията на кръвта, ускоряване метаболизма на клетките, забавяне  на стареенето. Всичко това неинвазивно, без травми, без убождане, без анестезия и при пълен комфорт, стерилност и сигурност  за клиента.

 

TKN MESOJECT GUN

Електропорацията е технология, при която електрически импулси създават временни водни канали. Прилага се директно върху кожата, за да създаде временни и обратими водни канали за увеличаване на пропускливостта на клетъчните мембрани. Това спомага преминаването на хидрофилните молекули и тяхното директно навлизане дълбоко във всяка клетка. Богатата гама от активни и богати по състав коктейли се избира и персонализира съобразно нуждите и състоянието на кожата на всеки клиент.

 

TKN MESOJECT GUN

Дава бързи резултати при анти ейдж, анти бръчки и лифтинг терапии, моментално балансира кожата и лифтира овала. Технологията позволява работа на лицето, околоочния контур и шията. Активно действие има и при борба с косопад, както и да терапии тяло – анти стрии, локални мастни натрупвания или отпуснати зони.