Очите са влюбени в …

Крем коректор с ЦВЯТ при сенки около очите

За всеки тип кожа

За специфична грижа - Тъмни кръгове Крем « must-have » за перфектен поглед

Новата звезда в гримьорните на Парижките модни дефилета е .... коректора за тъмни кръгове! Гримьорите са влюбени в този продукт и го ползват непрестанно, за да подчертаят и озарят погледа, но и за да изравнят по¬ най-естествен начин тена на цялото лице. Новият «Крем- коректор с цвят за тъмни кръгове очи» моментално преобразява визията и придава свежест и младежко излъчване. Хидратиращата и нежно хамеленски оцветена емулсия е подходяща за всяко око, даже най-чувствителното

За кого?

  • За всяка жена, за всяка възраст и тип кожа.
  • За всички жени и девойки, които искат да прикрият и отстранят сенките и тъмните кръгове и да отнемат уморения вид.
  • Тъмните кръгове са грижа и за мъжете. Това е продукт за очите на мъжете също.

Кога да го ползваме?

Сутрин, на добре почистена кожа.

  1. Озаряване зона очи: нанесете няколко капчици крем на подвижния клепач, на дъгата под веждите и във вътрешния ъгъл на окото. Блендирайте с потупване с възглавничката на пръстите.

  2. Изравняване тена на лицето: Нанесете няколко капки крем в зоните с тъмни сенки по лицето (тъмни кръгове очи, ъгъл на ноздрите, назолабиала, ъгълчета на устните, вдлъбнатина на брадичката, мимически линии). Блендирайте с потупване с пръсти.

В какво се крие тайната на успеха на този продукт?

Продукт преминал тестове под офталмологичен контрол с висока концентрация на активни агенти (10,5)

eyes_contour_corrector

  • Растителен глицерин (4) - Поддрържа оптимално нива на хидратация на повърхноститеслоеве а епидермиса
  •  Дрениращ растителен комплекс против тъмни кръгове (3) - Специална селекция от 5 растителни екстракта (чемшир, сентела азиатика, невен,КОНСКИ кестен, ликориция) богата на изофлаваноиди, които укрепват капилярите и активират клетъчната микроциркулация.
  • Фукус екстракт (2) - Кафяво водорасло от залива Мейн в Канада - отнема тъмните кръгове от очите. Стимулира елиминацията на кръвните пигменти, пораждащи формирането на тъмни кръгове. Хидратира и омекотява тъканите с активното действие на аминокиселините, които съдържа.
  • Софтфокус коректор пудра (1 ) - Микронизирана пудра от слюда. Прикрива тъмните сенки и успокоява червенините.
  •  Хипоалергенен активен комплекс (0,5) - Откритие на биотехнологията от микроорганизми, обитаващи дъбоките хидротермални извори, снижават чувствителността и предотвратяват реактивност и дискомфорт. Осигурява отлична протекц ияи укрепва естествената защитна бариера на кожата.

Текстура:

Флуидна! не пречи на грима и не предизвиква торбички! и нежно оцветена за ефект на свеж младежки поглед.

Перфектна комбинация от визуална корекция с светло отразяващи пигменти, перфектен натурален камуфлаж и ефикасна грижа за хидратацията, дренажа, микро циркулацията и изсветляването на сенките и защита на нежната зона на около очния контур.

Подходящ за всяка възраст, тип кожа и очи, даже и най-чувствителните