LIFT UP YOUR BEAUTY

Метод за активиране на красотата - BEAUTE ACTIVE от  MARIA GALLAND

В отговор на всички жени, които искат да остаряват красиво, естествено и одухотворено MARIA GALLAND създаде МЕТОД за активиране на красотата METOD BEAUTE ACTIVE. С много любов и постоянство MARIA GALLAND позволява да се чувстваме красиви в собствената си кожа, защото това е философията на марката. Терапията е адресирана до дамите на 40 плюс! Прекрасна възраст, когато ясно виждаме, че и преди това сме имали живот – обичали сме, радвали сме се, плакали сме, безсънните нощи са оставили своя отпечатък. Но... на 40 плюс, жената все още е пълна с енергия. На 40 плюс идва на помощ новия METHOD BEAUTE ACTIVE и терапията LIFT UP YOUR BEAUTY!
METHOD BEAUTY ACTIVE е нашият ежедневен партньор. Той се крепи на три основни стълба:

  • терапия - THE ABSOLUTE YOUTHFUL LIFTING – 100% ръчен скулптуриращ масаж, вдъхновен от техники на Аюрведа.
  • ежедневен ритуал за красота – още преди 55 години Maria Galland казва, „ЧЕ ТОВА, КОЕТО Е В НАС СЕ ВИЖДА И НА ПОВЪРХНОСТТА НА КОЖАТА”.
  • програма „Балансиран начин на живот”, която ще подкрепи терапията в студиото и ежедневния ритуал у дома.

Мили дами, на вашето внимание LIFT UP YUOR BEAUTY! Една терапия,която не само ще събуди вашата красота, но и терапия, която ще ви поглези от мига, в който ще прекрачите прага на нашето студио до момента, в който си тръгнете! Очакваме ви!