LUMIN’ECLAT Maria Galland. Продукти създадени специално за жени 30 +

Да, на блестящият живот!

Интензивен живот, пълен с енергия и винаги в бързата лента? За да помогнем на кожата да се справи с този зашеметяващо енергичен начин на живот, създадохме LUMIN'ÉCLAT. Нов, уникален метод за грижа за красотата, включващ ексклузивна терапия, иновативни активни съставки и ефективни съвети за начина на живот, които незабавно дават на уморения тен нова светлина, минимизирайки първите фини бръчки и линии и придавайки нов свеж вид.

Продукти създадени специално за жени 30+

Ако страдате от:

  • Стрес
  • Липса на сън
  • Нездравословен начин на живот
  • Климатични промени/ слънце/ замърсяване
  • Климатизация

За да имате видимо лъчиста и гладка кожа!

НЕЗАБАВЕН ЕФЕКТ

340 LUMIN’ÉCLAT СЕРУМ Maria Galland

Дълги нощи, джет лаг или студена зима?
Този мощен разкрасяващ бустер незабавно съживява уморената кожа, намалява до минимум първите признаци на стареене, докато специален комплекс за блясък разкрива ослепително младо и освежено със светлина лице.

ИНТЕНЗИВЕН БЛЯСЪК
Биоактивният комплекс от растителни липиди изглажда и изравнява тена на кожата за по-добро отразяване на блясъка на кожата. Пантенолът стимулира обновяването на клетките и прави кожата прекрасна. Комплекс от 4-цветя успокоява и хармонизира кожата. Прави я гладка и еластична! Минимизира и предотвратява първите сигнали за стареене: Витамин Е почиства свободните радикали и предпазва от замърсяванията на околната среда.

ИНТЕНЗИВНА ВЛАГА
Хиалуроновата киселина осигурява интензивно овлажняване и изглажда фините линии и бръчки.

 

КОМПЛЕКСНА ГРИЖА

360 LUMIN’ÉCLAT КОПРИНЕН КРЕМ Maria Galland

Имате чувството, че нощта беше твърде кратка? Отстранете знаците на динамичен начин на живот върху вашата кожа. Формулата помага на уморената кожа да се възстанови по-добре през нощта и възстановява ослепително красивата светлина върху кожата. Нежният копринен крем се топи върху кожата и разсейва първите признаци на умора и стареене. Комплексът за излъчване потапя кожата в хипнотизираща младежка свежест.

ИНТЕНЗИВЕН БЛЯСЪК

Комплексът от крезови и соеви липозоми инхибира синтеза на меланин и хиперпигментацията за равномерен, Биоактивният комплекс от растителни липиди изглажда и изравнява кожата за по-добро отразяване на яркостта на кожата. 4-цветен комплекс успокоява и хармонизира за гладка и еластична кожа. Минимизиране и предотвратяване на първите сигнали за стареене: Комплексът от екстракт от гроздови семена и витамин Е защитава кожата от окислителните процеси и увреждане и преждевременно стареене, предизвикано от UV лъчите. Макадамия, масло от ший, масло от жожоба и серамиди изглаждат и регенерират кожата.

ИНТЕНЗИВНА ВЛАГА
Комплекс от водорасли, алое вера и хиалуронова киселина и екстракт от плод на бодлив кактус осигуряват интензивна влага и изглаждат бръчките.

 

За да постигнете максимален ефект, съчетайте с Терапия LUMIN'ECLAT Maria Galland, за нея може да научите тук>>>