HYDRA GLOBAL – ново поколение Подмладяваща Хидратация

Ново поколение Подмладяваща Хидратация

MARIA GALLAND PARIS преоткри хидратацията, като създаде HYDRA GLOBAL

Важна за живота, водата разбира се, е жизненоважна и за кожата. Хидратацията е ключова грижа за всяка възраст. Хидратацията е първата стъпка към красотата.

Красивата кожа е хидратираната кожа.

Всички типове кожа – суха, мазна, проблемна или чувствителна  могат да страдат от дехидратация. Състояние на дехидратация може да настъпи под влияние на външни фактори, сезонни промени, студ , вятър, климатични инсталации, замърсяване, UV лъчи, тютюн, алкохол, агресивна козметика. Вътрешните причини са стрес, умора, недостатъчен прием на вода, недостатъчен сън.

Под въздействието на всички тези фактори и последвалите сложни биофизиологични процеси се нарушава не само биохимията вътре в клетката, но отслабва и нейната защитна функция.

В резултат кожата е с мътен тен, липса на блясък, груба с чувство за опъване и дискомфорт.

Запазването на младежкия блясък изисква идеален хидратиращ баланс дълбоко в епидермиса и дермата, за да се предотврати прекомерна трансепидермална загуба на вода. Поддържането на това ниво на влага изисква добре структуриран епидермис, който е напълно способен да изпълнява своята роля на защитна бариера. Правилното оценяване състоянието на кожата като суха, дехидратирана или и двете е изключително важно за избора на правилните продукти.

Имаме удоволствието да ви представим новата терапия на MARIA GALLAND – HYDRA’GLOBAL, която осигурява незабавна интензивна хидратация, свежест и прилив на енергия. Терапията е богата на високо ефективни активни комплекси:

*бустер на хиалуронова киселина, който хидратира, изглажда, намалява бръчките

*4молекулярна хиалуронова киселина, която хидратира интензивно, стяга и изглажда кожата

*комплекс енергиен бустер, извлечен от червено водорасло Яниа Рубенс, което естствено синтезира таурин с олигозахариди.Таурина има свойството да синтезира  аденозинфосфат, отговорен за високите енергийни нива.

С невероятното богатство и чистота на съставките, вложени в терапията MARIA GALLAND отново ни поднесе едно уникално преживяване. Тази терапия е истинска инфузия на хидратация и свежест.

Тази терапия ще утоли жаждата на нашата кожа, ще я дари с енергия и усещане за младост.