Най-доброто време за химическите пилинги

Най-доброто време за химическите пилинги

Есента и зимата са специално време за красотата на нашата кожа - сезони, през който е необходимо да положим специални, възстановителни грижи за нея с цел регенерация или възстановяване. Когато лято си замине и загубим своя бронзов загар, започваме да забелязваме и негативните последствия на слънчевите лъчи - повехнал тен, петънца тук-там, запушени пори и пъпчици, ситни бръчки, които сякаш са се увеличили още повече, а дълбоките такива са станали още по-дълбоки…

Как да им противодействаме?

За щастие има специални процедури, с които може да решим проблема на всеки тип кожа и това са пилингите!
Освен следите на топлите летни дни, пилинга е средство за забавяне признаците на стареене на кожата. С възрастта процесите на делене и отлющване на клетките от епидермиса се забавят, а кожа загрубява. ЕДИН ОТ МЕТОДИТЕ ЗА СПРАВЯНЕ С ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ СА ИМЕННО ПИЛИНГИТЕ – като средство за излющване на мъртвите клетки от роговия слой и стимулация на деленето на нови клетки в епидермиса.

През последните години ние спряхме вниманието си на химическите пилинги на TOSKANI COSMETICS и ACADEMIE PARIS

И така, кои са Toskani Cosmetics?

Toskani cosmetics

TOSKANI COSMETICS – Испания (Барселона) е медицинска козметична компания със световно значение. Предлагат разнообразие от медицинска козметика както за профисионална, така и за клиентска употреба, която може да третира естетични проблеми от тяхното диагностициране до тяхното отстраняване. Toskani Cosmetics е производител на препарати за мезотерапия, биоревитализация, химически пилинги и дерматологична козметика. Разполага със собствени лаборатории с модерно оборудване в съответствие с изискванията на международните стандарти за качество. Основополагащ принцип в работата на компанията:“ Качество във всичко!“

Toskani Cosmetics предлагат високо ефективни професионални терапии адаптирани за всеки тип кожа, дори и за най- чувствителните.

Лаборатории TOSKANI medical cosmetics, представят линия от продукти за професионална пилинг терапия, включват пет киселини с различни концентрации. Изборът ще зависи от естеството и интензивността на проблема, от начина на живот и навиците на самия клиент.

Комбинацията от киселини позволява персонални решения и оптимизира резултатите.

Очаквайте още информация за химическите пилинги на TOSKANI COSMETICS и ACADEMIE PARIS