Нашият екип

Стефка БекироваСтефка Минкова Бекирова – основател и управител на козметично студио “Relax” S. B.

Родена съм в гр. Ямбол, където завърших средното си образование. По-късно продължих да уча в медцински институт в гр. София-специалност  рехабилитатор. Дипломирах се през далечната 1976г. и започнах да работя в балнеохотел  „Аугуста“ гр. Хисар. Година по-късно завърших основен курс по козметика, отново в София.

Аз така да се каже съм  от ветераните в бизнеса. Преминала съм курсове на обучение за работа по методите на лабораториите по козметика “ACADEMIE”, ”THALION”, ”MARIA GALLAND”, ”COLLIN-laboratoar”.

Имам успешно завършени курсове по “FASIOTERAPI”;  “REIKY”; терапия с цветята на dr. Bach. Множество квалификации и специализации по химични пилинги и съвременни лифтинг терапии.

С много любов и удоволствие създадох новата визия на козметично студио “Relax”-S.B. Събрах екип от професионалисти. Ежедневно предавам всичките си знания и опит. Поддържам интереса за изучаване тайните на красотата чрез обучения на място, посещения на семинари и обучения в чужбина. Поднасяме на всеки клиент грижа, която е извършена с удоволствие, позитивна енергия и огромно желание да се почувствувате в състояние на хармония, щастие и добро здраве.

Запознайте се с останалите членове на екипа, които ще задоволят и най-претенцозните  Ви  изисквания  и ще се погрижат за Вашия красив външен вид и добро самочувствие.   

козметично студио Релакс С.БСтанка Данчева Топчийска

Постъпва на работа в козметично студио “Relax”-S.B. през 2000 г. Завършила е средното си образование в гр. Хисар, след което продължава да учи в медицински колеж гр.Пловдив – специалност медицинска сестра.

През годините е натрупала опит и знания, преминала е специализации по методите на “Thalion-institute” – таласотерапя и таласокозметика; антицелулитен масаж по метода на Debora Braki (Gerards-institute).

Обича масажите, терапиите за тяло, но тя е  истински виртуоз на кола маската. Клиентки са и майки и дъщери.

Позитивна и винаги усмихната връща клиентките си отново  и отново.

Козметично студио Релакс С.БРадка Стефанова Павлова

Родена в гр. Асеновград. Завършила средното си образование в гр. Пловдив с чуждоезиков профил-немски език. По-късно продължава да учи в медицински колеж гр.Пловдив – специалност рехабилитатор. Реализира държавния си стаж по професията в Португалия на тема Medikal care and physical therapy for disabled people”.

За първи път се докосва до света на wellness, aroma  и  thallasoterapy  в spa center на Novotel Пловдив. Паралелно преподава класически и лечебен масаж в Омега колеж гр. Пловдив.

Присъединява се към екипа на студио “Relax” S.B. в самото начало на 2008 г. Завършва тренинг за бамбуков масаж и терапия за тяло и лице по метода на институт  GERARDS (Италия).  Преминава обучение и практика по методите на таласотерапия на лице и тяло на THALION institute в Плугерно, Братан Франция.

Успешно обучение и практика с методите на терапия на лице на COLLIN-PARIS.

Нейната сила – да създаде комплексна програма, която включва диетичен режим, професионални процедури и поддържаща домашна грижа. Комплексна програма за отлична форма, висок тонус, оптимална кондиция.

Владе до съвършенство професията си, за която мисли, че е нейно призвание.

Козметично студио Релакс С.БМария Тодорова Цанкова

Родена в гр. Пловдив. Тук завършва и средното си образование, а по-късно продължава в ЮЗУ “Неофит Рилски“ – специалност география.

Животът за щастие я отвежда в Англия, където продължава образованието си в “Morlly College” - London UK. Диплома за холистичен масаж-Level 3.

От 2001 до 2009 г. Работи в Mandarin Hotel-London UK. През този период преминава успешно следните курсове на обучение: Модерни концепции и лечение – Hot stone massage; Deep tissue massage; Advance lifting and firming facies.

Основни познания за продуктите и лечение от ESPA – Swedisch massage; Holistic facal and bodi wraps; Bodi peeling.

ESPA ”Pre and post natal treatment training course – процедури за бременни.

ESPA ”Stimuiating hip  and  thigh treatment” - стимулиране и лечение на хълбоци и бедра.

От 03.01.2013 г. се присъединява към екипа на студио ”Relax” S.B. Нейната любознателност и постоянен  интерес  към новите  предизвикателства я вписаха  чудесно в атмосферата на студио “Relax” S.B.