Линия продукти ACTIVE’AGE Maria Galland

active-age-mg

Завършена линия от 4 продукта, които ще активират зрялата кожа

Те са отговор на нуждите й за повече гладкост, стегнатост, максимална хидратация,  моментална свежет и комфорт!

 За незабавен лифтинг

719 СЕРУМ ACTIVE'AGE MG

Високоефективен серум с лека текстура, която активира красотата на зрялата кожа. Знаците на стареене и на промени, предизвикани от вреди нанесени от околната среда се компенсират с комбинация от стволови клетки и пептиди. Незабавна корекция на бръчките, стягане и изглаждане на кожата.

Активни съставки: Пептиди от артишок, разцъфтял тютюн, стволови клетки от малина и бобови зърна, антизамъсяващ комплекс.

Начин на употреба: нанесете върху лицето, шията и деколтето сутрин и вечер с масажни движения.

 За стягане

720 ФИН КРЕМ ACTIVE'AGE MG

Обгрижващ крем, който активира красотата на зрялата кожа. С лека и подхранваща текстура, в ексклузивна комбинация от стволови клетки и пептиди, които компенсират признаците на стареене и промените, предизвикани от вредите на околната среда. Тази комбинация подсилва виталността на клетките. Води до видимо стягане, изглаждане, по-изпълнена кожа и има видим анти-бръчки ефект.

Активни съставки: Пептиди от артишок, трипептиди от разцъфтял тютюн, стволови клетки от малина и бобови зърна, антизамъсяващ комплекс, ментол

Начин на употреба: нанесете върху лицето, шията и деколтето сутрин и вечер с масажни движения.

 

За свежест и комфорт

721 МАСКА ACTIVE'AGE MG

Свежа и подхранваща маска, която активира красотата на зрялата кожа. С лека и подхранваща текстура, ексклузивна комбинация от стволови клетки и пептиди за незабавен ефект: кожата незабавно се изпълва със свежест и подхранващи съставки, а признаците на стареене и увреда в следствие на околната среда са компенсирани.

Активни съставки: Пептиди от листа на артишок, трипептиди от разцъфтял тютюн, стволови клетки от малина и бобови зърна, антизамъсяващ комплекс, хиалуронова киселина, масло от шея

Начин на употреба: нанесете фин слой на лице, шия и деколте веднъж или два пъти в седмицата, оставете да подейства 5 минути. Масажирайте, ако има остатъци от маската по кожата или ги премахнете с козметична кърпа.

 

За свежест и успокояване

722 СПРЕЙ ACTIVE'AGE MG

Идеалният партньор за през деня. Този лек спрей обгръща кожата в приятен, деликатен и ароматен воал. Може да се използва като финал на рутинната грижа за кожата или върху грима. Използвайте винаги, когато е необходимо да освежите и успокоите кожата. Подходяща компания при дълги и изморителни пътувания.

Активни съставки: трипептиди, хиалуронова киселина, глетчерна вода

Начин на употреба: За една ударна свежест: напръскайте върху лицето. Може да се нанася върху дневния крем или върху грима. Да се избягва контакт с очите!

Терапите ACTIVE'AGE може да видите тук>>