Терапия Maria Galland Божествен божур

Лимитирана терапия Maria Galland Божествен божур - за да разкриете блясъка на кожата си

Божурът (peonia lactiflora –white peonypeonia lactiflora –white peony) е символ на мира, стабилността, късмета и богатството!

Родината на това прекрасно и деликатно цвете е Централна и Източна Азия. Той е внесен в Англия, през 18век. Неговите тайни съставки се крият в корена, от чийто цвят идва и названието бял или червен божур. Използва се в традиционната клинична козметична практика в Китай като локално лечение за пигментни нарушения на кожата, като кафяви или тъмни пигментни петна.

Терапията Бял Божур Maria Galland е ТОП предложението на професионалната козметична марка Maria Galland Paris за пролет/лято 2017-та!

Защо лимитирана серия?

Защото е време да се подготвим за новия летен сезон!

В терапията се използва 009 ЕСЕНЦИЯ БОЖЕСТВЕН БОЖУР

Той се фокусира върху ефектите и ползите в грижата за кожата на лицето. Серията разкрива блясъкът на кожата. Изравнява нейният тен, хидратира я и стимулира активността й. Има изглаждащо и успокояващо действие, като я изпълва от вътре, а това е тайната на подмладяващия ефект.

Не на последно място, леката кремообразна маска е с антиполюшън ефект. Неутрализира замърсяващите частици (като тютюневия дим) и свободните радикали, провокирани от UV лъчите.

Активни съставки: Актвиращ комплекс с бял божур, 4 Молекулярна хиалуронова киселина, Божур/Лотос/Масло от жожоба

Времетраене на терапията: 45 мин.

Като допълнителна грижа препоръчваме ИНТЕНЗИВЕН ХИДРAТАНТ ЗА БЛЯСЪК С ТЕНИРАЩ ЕФЕКТ с екстракт от бял божур:

 

Запиши час тук>>