НОВО, НОВО, НОВО! Скулптиращ масаж по метода на Андрей Гребенников

Методът „скулптиращ масаж“ патент 2210350 е създаден в Отдел Физиология на Научно-изследователски институт за физическа култура, Санк Петербург, Русия. Негов създател е Андрей Иванович Гребенников – старши научен сътрудник, отдел спортна, възстановителна медицина и физиология.

Целта на този масаж е трайна корекция на определени части на тялото. Скулптириращия масаж селективно повлиява подкожната мастна тъкан, за да я намали или мускулната тъкан, за да я увеличи.

Масажът се състои от специфични техники, изпълнени в определена последователност. Методът е разработен според индивидуалните метаболитни цикли т.е, в определени дни организма с лекота се избавя от мастните натрупвания, а в други увеличава мускулната маса.

Спомоща на метода Гребенников се постигат впечатляващи резултати:

*Намаляване на обиколките 3.5-7см.

*Премахване на „ портокаловата кожа“.

*Повдигане и оформяне на седалището.

*Стягане

*Дълготраен ефект

sculpting massage

Предимство пред други отслабващи и антицелулитни техники е, че е напълно безболезнен. Постигнатите резултати от един проведен курс се запазват до 1 година. Продължителност на масажа 1 час.

По метода Гребенников работят около 2 700 специалиста по масаж в 35 страни по света. В България такива специалисти може да намерите в козметично студио „Relax”-С.Б.