TIME OF RITUAL от DIBI MILANO

TIME OF RITUAL

РИТУАЛ посветен на мястото, където живее душата ви: ВАШЕТО тяло

За да създадат тази специална терапия, марката DIBI е потърсила помощта и опита на консултантска фирма с дългогодишен опит в SPA and BEAUTY индустрията. LIFEXELLENCE е най-голямата академия за beauty инструктори. DIBI са искали да имат един нов инструментариум, по-цялостна концепция за терапия, която да се погрижи за психо-физичното състояние на клиентката, заедно с красотата, но в същото време да е обогатена с емоция. И така се ражда терапията TIME OF RITUAL!

Различно усещане към тялото, душата, емоцията. Изграждаме една нова планета около клиентката, каним я да бъде част от нашата ритуалност, създаваме атмосфера, но и не забравяме, че трябва да постигнем резултати! И така – Time of Ritual – линия, богата на функционални активни съставки, гарантираща ефикасност, въздействие и предизвикваща емоция.

DIBI- TIME OF RITUAL

*Екстракт от швейцарски бор – извлечен от специален дървесен вид  алпийски бор, силно устойчив на всякакви температури от плюс 40 до минус 50. Наричат го „Краля на Алпите”. Извлечената от него съставка pino silvina – мощен антиоксидант, от който можем да извлечем множество положителни влияния за кожата. Той защитава и успокоява дори и чувствителната кожа. Освежава и осветява тена на кожата, дава вътрешен блясък.

*Екстракт от алое вера – титулована, активна молекула. Богат на мукополизахариди т. н. захари, които абсорбират влага, задържат я и повишават многократно нивото на хидратация в зоната на приложение. Алое вера е богато на аминокиселини, витамини и минерали, участва в синтеза на колаген и еластин и така позиционира действието си на anti-age съставка.

*Масло от коноп-  получено  чрез студена екстракция, богато на омега 3 и омега 6, витамини от B групата, витамин D. Изключително мощен антиоксидант. Притежава силно противовъзпалително действие.

Нежния аромат на терапията е построен на принципите за създаване на парфюмни аромати. Най-високата нотка е на бергамот, касис, праскова, листа от смокиня. Основната нотка, сърцето на аромата е ирис, роза, жасмин. Последни, най-трайни са дървесните нотки на сандалово дърво, мускус и пачули.

Терапията TIME OF RITUAL от DIBI MILANO