Продукти за домашна грижа PROCELLULAR 365 DIBI Milano

Relax SB PROCELLULAR 365 продукти

Продукти за домашна грижа PROCELLULAR 365 DIBI Milano

Нежно се грижете за своята красотата!

Бръчките отбелязват спомените и преживените емоции с течението на времето. Те разказват историята на лицето. Благодарение на иновативната линия PROCELLULAR 365 на DIBI Milano усмивката ще бъде вашата отличителна черта, а не бръчките!

PROCELLULAR 365 - Nutri-Age Pro-Resilience* Regenerating cream with UV filters

Богат на антиоксиданти крем с обновяващо и подхранващо действие. Доказана ефективност: подмладява, удължава живота на клетките, спомага за премахването на вредните за кожата токсини, придава еластичност и устойчивост на кожата.

 

 

 

 

 

PROCELLULAR 365 - Oxy-age regenerating* Сream serum

Нежен крем серум. Изумителна текстура комбинирана с подхранващата сила на нежния сетивен серум. Действа като антиоксидант, ревитализира и подхранва кожата. При честа употреба удължава живота на клетките и спомага премахването на вредните за кожата токсини.

 

 

PROCELLULAR 365 - Pro-recovery *Bi-Liquid treatment

Двуфазен течен разтвор: маслата извлечени от растителни съставки имат антиоксидантно и омекотяващо действие, докато фазата на водна основа успокаява, подмладява и защитава кожата. Удължава живота на клетките.

 

 

 

 

Скъпи приятели, опитайте уникалната регенерираща терапия PROCELLULAR 365 на DIBI Milano - специално създадена за деликатна и чувствителна кожа независимо от възраст или естетични намеси. Подарете си здрава кожа без токсини, защитена от външни агресивни влияния! Наслаждавайте се на 100% спокойна, възстановена, гладка с безупречен вид кожа!

Ежедневно поддържайте резултатът от терапия PROCELLULAR 365  с продуктите PROCELLULAR 365 DIBI Milano.