Уникална арома-процедура на Academie

“Затваряте очи, вдишвате уханията и се оставяте на нечии вещи ръце, които не само че ще ви накарат да се чувствате добре, но ще успеят да "събудят" красотата ви. Настроението ви ще се подобри, а кожата ви ще засияе.”

Така започват уникалната арома-процедура на Academie в студио Релакс!

В продуктите на утвърдената френска марка Academie, се залагат 100% чисти и концентрирани есенциални масла. При процедурата се търси комплексно въздействие. Терапията включва както работа върху лицето със специални масажни движения по енергийните меридиани на лицето, така и масаж на гърба и скалпа. Така се въздейства на цялото тяло и на ума, а масажът на скалпа се отразява благотворно и е превенция на косопада. Помага и срещу мигрената. Депресията, която се появява след края на лятото, също изчезва!

Процедурата включва:

Почистване на лицето. Гримът се сваля с помощта на демакиант, който предпазва от натрупване на течности в околоочния контур.

Ако кожата е суха, се нанася тоалетно мляко. При мазната кожа се използва полиращ гел, който перфектно почиства порите. Когато кожата е почистена  се нанася подходящ тоник.

Терапията продължава с нанасяне на есенциални масла  и  енергийен масаж -  "Събуждане на красотата". Той освобождава стреса и носи моментален лифтинг ефект. Част от клиентите дори споделят, че след него започват да виждат света по-цветен.

Процедурата включва нанасяне на серум, който се избира според типа проблем на кожата. Има за мазна, суха, чувствителна кожа и с анти ейдж ефект.

Накрая се нанася и подходящият като текстура финиш крем.

За дамите, които разполагат с повече време, предлагаме удължен вариант на процедурата, който включва и отпускащ гърба масаж със специална масажна свещ.

Арома терапия на Academie